22 Madalyayla Turnuvaya Damga Vurdular

SPOR Haber Girişi : 01 Ağustos 2017 12:16
22 Madalyayla Turnuvaya Damga Vurdular
Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı, Aydın Karate İl Şampiyonasında 22 Madalya alarak turnuvaya damga vurdu.

Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı bu kez de  Germencik Kapalı Spor Salonu'nda yapılan karate turnuvasından büyük başarıyla çıkarak Kata ve Kumite'de 14 Altın, 5 Gümüş, 3 Bronz olmak üzere toplam 22 Madalya alarak Koçarlı'nın gururu oldular.

Tıkla

22 Temmuz'da Germencik'te düzenlenen İl Şampiyonasında sporcularının başarısından dolayı memnun olduğunu ifade eden Karate Hocası Hüseyin Yıldız "Aydın Karate İl Şampiyonasında Karatecilerimiz Kata ve Kumite'de 14 Altın 5 Gümüş 3 Bronz Toplam 22 Madalya alarak göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerimi tebrik ediyorum ve daha çok antrenmanlı günler diliyorum" dedi.

Aldıkları başarıda kendilerine destek olanlara da teşekkür eden Hüseyin Yıldız,  "Bize her zaman destek veren Koçarlı Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne çok teşekkür ederim" diyerek kendilerinin kocaman bir aile olduğunu ve Halk Eğitim bünyesindeki ücretsiz Karate çalışmalarına yeni üyeleri beklediklerini ifade etti.



 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.