Ak Parti Koçarlı Kadın Kollarından Büyük Saygısızlık

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Nisan 2021 15:42
Ak Parti Koçarlı Kadın Kollarından Büyük Saygısızlık
Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Milletvekilini görmemezlikten geldi.

Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Milletvekilini görmemezlikten geldi.

Tıkla


 İlçede gündem yaratan  olay, Ak Parti içinde sıkıntılara neden oldu.


Olay Cuma günü Koçarlı İlçesinde yaşandı. Esnaf ve Kurum ziyaretleri için Koçarlı İlçesine gelen Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ilçe esnaflarını ve kurumları ziyaret etti.


Ziyarette, İlçe Başkanı İlyas Arslan ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Deveci eşlik ederken Kadın kolları Başkanı Aylin Dağdeviren katılmadı.


Ziyarete katılmadığı gibi program sırasında karşılaştığı vekile kafasını çevirmesi dikkatlerden kaçmadı.


Kendi partisinin milletvekiline ve ilçe teşkilatına büyük bir saygısızlığa imza atan Kadın Kolları Başkanı Dağdeviren parti içinde sıkıntılara neden oldu.  


‘’ Teşkilat içinde teşkilat ‘’ benzetmesi yapılan olayda ayrıca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı sıfatıyla Koçarlı Belediyesi hizmet aracı içinde erzak dağıtması da tepkilere neden oldu. Belediye aracının şahsi veya parti aracı gibi kullanılması kamuoyunda şaşkınlık yarattı.


Milletvekilini görmemezlikten gelerek parti içinde tartışmalara neden olan Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren’in bu davranışı karşısında İl Başkanlığının ve Genel Merkezin tutumu İlçede merak  konusu oldu.


Daha öncede Ak Parti İlçe Başkanı Arslan’ı yok sayarak, Ak Parti Aydın Milletvekili KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ın Çakırbeyli mahallesi ziyaretinde Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren’in sosyal medyada paylaşımında Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın ismini yazmaması ve fotoğrafı kesmesi  tepkilere neden olmuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.