Ak Parti Koçarlı'ya Çıkarma Yapıyor

SİYASET Haber Girişi : 16 Ağustos 2021 10:00
Ak Parti Koçarlı'ya Çıkarma Yapıyor
Koçarlı ilçesine  ziyaretlerde bulunacak olan Milletvekilleri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, İl Başkanı Ömer Özmen, AK Partili Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Rıza Posacı, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu  Göğde ve  İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir Koçarlı ve mahallelerini ziyaret edecek.

Tıkla

 

Koçarlı programı, 16 Ağustos 2021 Pazartesi (bugün )Milletvekili Metin Yavuz ve İl Kadın Kolları Başkanı Duygu  Göğde ziyaretiyle başlayacak.

 

Bugün vatandaşlarla bir araya gelecek olan Milletvekili Metin Yavuz ve İl Kadın Kolları Başkanı Duygu  Göğde, Kızılcabölük ve  Mersinbelen mahallelerini de ziyaret edecek.

 

Milletvekillerinin Koçarlı ziyaret programı ise  şu şekilde, 16 Ağustos 2021 Pazartesi Metin Yavuz ve İl Kadın Kolları Başkanı Duygu  Göğde, 20 Ağustos 2021 Cuma İl Başkanı Özmer Özmen, Milletvekili Rıza Posacı, 25 Ağustos 2021 Çarşamba AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, Milletvekili Mustafa Savaş, 31 Ağustos 2021 Salı Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, İl Gençlik Kolları Başkanı  Ali Demir, partililer ve vatandaşlarla bir araya gelecek.