AK Parti Teşkilatının Yanındayız

SİYASET Haber Girişi : 22 Mayıs 2020 14:02
AK Parti Teşkilatının Yanındayız
Ak Parti Meclis Üyeleri, sessizliğini bozdu.

Ak Parti Meclis Üyeleri, sessizliğini bozdu.   

Tıkla


AK Parti Belediye Meclis üyeleri, Adnan Akdağ,Murat Uncu, Mustafa Demir,Necmi Çıblak ve Yaşar Dirik’in ortaklaşa yaptıkları açıklamada,  Meclis üyeleri olarak  İlçe Başkanı İlyas Arslan, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun ve AK parti teşkilatının yanında olduklarını söylediler.


İki gündür Koçarlı gündemini meşgul eden olaylarla ilgili açıklama yapan Ak Parti Meclis üyeleri, “Dün basında belediye meclis üyeleri ile belediye başkanı arasında kavga ve gerginlik olduğu yönünde bazı yer almıştır. Olay kavga boyutunda gerçekleşmediğini fakat Meclis üyeleri olarak Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile bazı fikir ayrılıklarına düştüğümüzü belirtmek isteriz”dediler.


Genel Merkezin gönderdiği yardım çeklerinde herhangi bir usulsüzlük olmadığını da vurgulayan Meclis üyeleri açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Konunun özeti şöyledir; Belediye Başkanı Nedim Kaplan tarafından 2 hafta kadar önce çağrılarak ilçe başkanı ve ilçe kadın kolları başkanını görevden aldığını tarafımıza söylemesi üzerine kendisine böyle bir görev ve yetkisinin olmadığını söyledik. 


Meclis üyeleri olarak İlçe Başkanlarımızın gayretini takdir ettiğimizi ve yanlarında olduğumuzu net şekilde ifade ettik. Ayrıca ilçe teşkilatı ve İl Başkanı ile yapmış olduğumuz görüşmede genel merkezin kuralları dahilinde yardım listesinin hazırladığını ve bu listenin usulsüzlük taşımadığı tarafımızca tespit edilmiştir. Belediye başkanı Nedim kaplan’ın kendi tekelinde listeyi hazırlayarak, teşkilatı bertaraf etme girişiminde bulunması kabul edilemez.


Meclis üyeleri olarak bizler İlçe Başkanımız İlyas Arslan, Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Uygun ve AK parti teşkilatının yanında olduğumuzu ve teşkilatın haklarını sonuna kadar koruduğumuzu ve  koruyacağımızı beyan ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.