Altı yılda iki protokol

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Temmuz 2020 10:20
Altı  yılda iki protokol
Koçarlı İlçesinde eşi adına okul yaptırma hayali kuran hayırsever Mehmet Küçük’e 6 yılda 2 protokol imzalatıldı.

Koçarlı İlçesinde  eşi adına okul yaptırma hayali kuran hayırsever Mehmet Küçük’e 6 yılda 2 protokol imzalatıldı.

Tıkla


Koçarlı İlçesinde  eşi adına okul yaptırma hayali kuran hayırsever Mehmet Küçük'ün yıllardır beklediği hayali gerçek oluyor.


İmzalanan yapım protokolü ile Koçarlı İlçesine İmam Hatip Ortaokulu kazandırılacak.


Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İl Mili Eğitim Müdürü, Seyfullah Okumuş ve hayırsever Mehmet Küçük arasında imzalanan yapım protokolü ile 112 öğrencisi bulunan imam Hatip ortaokulu, okuluna kavuşacak.


Yüzde 51'i hayırsever Küçük ve geri kalanı Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden yapılacak olan Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu hayalinin gerçekleşmesinden dolayı mutluluğunu ifade eden hayırsever Küçük, "Hayalimi gerçekleştirmemde bana destek olan Belediye Başkanımız Nedim Kaplan'a, Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'a, Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Okumuş ve Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy'a teşekkür ediyorum. Eşimin adı okulda yaşayacak" dedi.


2014 YILINDA DA PROTOKOL İMZALANMIŞTI


Koçarlı ilçesinde yaşayan hayırsever Mehmet Küçük ve eşi Hafize Küçük tarafından yaptırılacak İmam Hatip Ortaokulu'nun protokolü 2014 yılında da Vali Erol Ayyıldız tarafından  makamında imzalanmıştı.


Dönemin Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Yılmaz’ın girişimleri sonucu Aydın Valiliği, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever Mehmet Küçük arasında protokol düzenlenmiş, Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu'nun 2015 yılının Ağustos ayında teslim edileceği ifade edilmişti.  






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.