Arslan, Yatırımları Değerlendirdi

GÜNDEM Haber Girişi : 01 Eylül 2020 10:25
Arslan, Yatırımları Değerlendirdi
Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, ilçede yapılacak yatırımlarla ilgili açıklamada bulundu.

Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, ilçede yapılacak yatırımlarla ilgili açıklamada bulundu.

Tıkla


Koçarlı'ya ciddi bir yatırım planlaması olduğunu vurgulayan Başkan Aslan, “KYK Öğrenci Yurdu depreme dayanıksız olduğundan dolayı kapatıldı. 


Milletvekillerimiz ile yaptığımız  girişimler sonucu mevcut yurt yıkılarak, KYK yurdunun kapasitesi arttırılarak kısa zamanda yapılması planlanıyor” dedi.


Koçarlı İlçesinin bu güne kadar almadığı yatırımları alacağını vurgulayan Başkan Arslan, “Mevcut futbol sahası içerisinde eski sentetik sahanın yenilenmesi, 4 parkurlu yürüyüş yolu, aydınlatma çalışması, 500 kişilik tribün, yeni soyunma ve duş kabinleri ve tel örgü çekilmesi çalışmaları ile ilçeye toplamda 2.5 milyonluk ödenek çıktı”dedi.


Yatırımlar konusunda Milletvekilleri ile sürekli temas halinde olduklarını da vurgulayan Başkan Aslan, “Milletvekillerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.


Kızılcabölük mahallesinde yapılacak gölette çalışmalar başladı. Maliyeti yaklaşık 4 milyon TL tutuyor.  Vatandaşlarımız, yapılan gölet ile tarla, bağ bahçe ve aynı anda hayvanlarımızı sulayabilecek.  


Göletimizin suyu köyümüze kadar gelecek. 4 ay içinde tamamlanacak olan Kızılcabölük gölet yapımının ardından Mersinbelen ve Bağarcık mahallelerine de gölet yapılacak”dedi.








 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.