Aydın Fenerbahçeliler Derneği tekerlikli sandalye bağışında bulundu

GÜNCEL Haber Girişi : 22 Ekim 2021 11:03
Aydın Fenerbahçeliler Derneği tekerlikli sandalye bağışında bulundu

Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, Aydın'da ikamet eden engelli bir vatandaşımıza Aydın Fenerbahçe Derneği adına tekerlikli sandalye hediye etti.

Tıkla

 

2020 yılında Fenerbahçe Spor Kulübünün onayıyla kurulan Aydın Fenerbahçeliler Derneği sosyal konulardaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, Aydın ilinde ikamet eden engelli bir gencimize tekerlikli sandalye hediye eden Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, ayrıca çok sayıda çocuğa Fenerbahçe tshirtleri hediye ederek sevindirdi.

 

"Genç Fenerbahçeli kardeşlerimizin mutluluğu hepimizin mutluluğudur" diyen Dincil sözlerine şöyle devam etti; "Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak sadece takımımızın maçlarını izlemek için kurulmuş bir dernek olarak değil Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Fenerbahçemizin Aydın'daki temsilcisi olarak sosyal konularla da sahada olacağız.

 

Fenerbahçeli olmak, her konuda topluma örnek ve öncü olmak demektir" diyen Dincil, Fenerbahçe tshirtlerini heyecanla giyen çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.