AYESDEK Vakfı’nda Künkcü Dönemi

GÜNCEL Haber Girişi : 18 Temmuz 2022 18:21
AYESDEK Vakfı’nda Künkcü Dönemi

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Dayanışma Eğitim ve Kültür  Vakfı’nın (AYESDEK Vakfı) 16.’ncı Olağan Genel Kurul Toplantısı, AYESOB Hizmet Binası Kongre salonunda  Aydın Terziler Odası Başkanı Yüksel SABANCI’nın divan başkanlığında, olumlu bir havada gerçekleşti.

Tıkla

 

Toplantıya meslek odalarının başkanları, vakıf kurucu üyeleri  ve misafirler katıldı.

 

Okunan hesap raporları sonrası dilek ve temennilerde söz alan birlik başkanı Muhammet Ali KÜNKCÜ daha fazla sosyal yardım ve karşılıksız eğitim bursunun verilmesi  ve diğer projelerin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalar yapacağını, ayrıca üyeler dışında diğer şahıslardan da bağış toplanılacağı bu noktada taşınır ve taşınmaz mal varlıklarının vakfımıza kazandırılacağını ifade etti.

 

Diğer taraftan vakıfça kurban döneminde kampanya başlatılacağı, bu kampanya sayesinde bağışçı ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olunacağı ve sofraları bereketlendireceklerini belirtti. Vakfa emeği geçen bir önceki yönetime ve vakıf kurucularına teşekkür etti ve kendilerine plaket takdim edildi.

 

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle seçim maddesine geçildi. Mütevelli Heyeti Başkanlığına Muhammet Ali KÜNKCÜ, Asil Üyeliklere; Hüsnü ÖTEN, Bilgin BALAT, Metin UYAR, Hüseyin BIÇAKCI, Hüseyin YAMAN, Muhsin İNCE, Yılmaz DEMİRYÜREK, Musa KAÇAN  seçilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine ise; Güngör GÜMÜŞ, Adnan GİRGİN ve Ahmet SERT getirildi.