Babasına rakip oldu

GÜNCEL Haber Girişi : 19 Ağustos 2021 14:54
Babasına rakip oldu

Koçarlı ilçesinde eczacı Salih Emre Karaarslan, Aydın Eczacı Odası Başkanlığı'nı yapan babası Sefa Karaarslan'ın mesleğini öğrenip, devraldığı eczane ile bir de rakibi oldu.

Tıkla

 

Koçarlı'da eczanesi bulunan Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan'ın oğlu Salih Emre Karaarslan, babası gibi eczacı oldu.

 

Merak sardığı eczacılık mesleği için Karaarslan, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde okudu. Geçen yıl üniversite eğitimini tamamlayan Karaarslan, Koçarlı'da merhum eczacı Kamil Güngör'ün yaklaşık 40 yıl işlettiği Pamuk Eczanesi'nde iş başı yaptı. Bir yıldır çalıştığı eczaneyi, Güngör ailesinden devralan Karaarslan, yeniden düzenlediği eczaneyi aynı isimle yeniden hizmete açtı. Baba mesleğini öğrenmekle kalmayan Karaarslan, babası ile aynı ilçede eczane açarak, bir de rakibi oldu.

 

Yeni haliyle hizmete giren Pamuk Eczanesi’nin açılış törenine Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan ve ailesinin yanı sıra Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz ile çok sayıda davetli katıldı.

 

“DEVRALDIĞI BAYRAĞI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAK”

 

Başkan Karaarslan, oğlu Salih Emre Karaarslan'ın kendisi ile aynı mesleği yapmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Dostları ile birlikte, oğlu Salih Emre’nin eczanesini hizmete açmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Karaarslan, "Sevgili oğluma Pamuk Eczanesi’nin hayırlı olmasını, bereketli kazançlar getirmesini diliyor; rahmetli Kamil Güngör abimizden devraldığı bayrağı en iyi şekilde taşıyacağına yürekten inanıyorum.

 

Ruhun şad olsun Kamil Abim. Ayrıca bu özel günde bizimle olan ve mutluluğumuzu çoğaltan herkese de çok teşekkür ediyorum" dedi. Eczacı Salih Emre Karaarslan da, baba mesleğini yapmanın onur ve gururunu yaşadığını dile getirdi.