Başkan Adayı Köse; “Başkanlık makamı güç kullanmak değil mensup olduğun cemiyeti güçlü kılmaktır”

GÜNCEL Haber Girişi : 25 Ocak 2022 12:00
Başkan Adayı Köse; “Başkanlık makamı güç kullanmak değil mensup olduğun cemiyeti güçlü kılmaktır”

Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Ali Köse, uzun hazırlık sürecinin ardından yönetim kurulu üyeleri ile artık sahada olduklarını söyleyerek, projelerini açıklamaya başladı.

Tıkla

 

Aktif bir sektörde faaliyet gösteren üyelerinin farklı sorunlarını duyurmak ve çözmek için yola çıktıklarını ifade eden Köse “Biz mevcut yönetimi kötülemeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sorunları çözen bir anlayışla yönetime talibiz.

 

İçimizde dolmuşçu, taksici, servis şoförleri ve yük taşımacılığı yapan bir çok arkadaşımız var. Hepsinin farklı sorunları var. Farklı yönetmelikler ile her yerden denetleniyoruz. Tüm bunlara uyacağız. Bu kadar aktif olan bir sektörde sorunların çözümünü bulmak ve sizlerin sesini duyurmak için bu yola çıktık” dedi.

 

HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ ODA, ÖZDE BİRLİK SAĞLAYALIM

 

Üyelerin maliyetlerini gidermek ve zor zamanlarında destek olacak projeler getireceklerini vurgulayan Köse, şöyle konuştu: “Üyelerimize yardım ve destek amaçlı bir fon kuracağız. Bütçemizin ve gelirlerimizin ölçüsünde mutlaka sosyal yardımları daha adil ve işe yarayacak miktarda ihtiyaç sahibi meslektaşlarımıza destek olacağız.

 

Üyelerimize ve şoför arkadaşlarımıza hukuksal anlamda ücretsiz avukatlık hizmeti sunacağız. Muhasebe ücretlerini daha stabil hale getirip esnafa destek olacağız. Seçimden seçime değil her zaman sizleri ziyaret edip istişare toplantıları düzenleyeceğiz.

 

Ben bu mesleğin içine doğdum. Bu ilçenin çocuğuyum. Biliyorum, çünkü yaşayarak, öğrendim. Neye ihtiyacımız var, eksikler neler, beklentiler, istekler, nedir, biliyorum. O yüzden; Şoför Esnafına hizmet benim davam, amacım, hedefim, Başkanlık güç kullanmak değil, mensup olduğun cemiyeti güçlü kılmaktır. O yüzden gelin birlik olalım, güçlü oda, özde birlik sağlayalım”dedi.