Başkan Akın, “Başkanımız Bilgilensin”

SİYASET Haber Girişi : 17 Temmuz 2020 15:00
Başkan Akın, “Başkanımız  Bilgilensin”
CHP İlçe Başkanı Hasan Akın, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP İlçe Başkanı Hasan Akın, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Tıkla


Başkanın yanlış bilgilendirildiğini belirten Akın, “Bazı bilmediklerini buradan düzeltip doğru bilgiyi vermek zorundayım. Doğru bilgiyi verelim ki belediye başkanımız da bilgilensin”dedi.


Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara tepki gösteren CHP İlçe Başkanı Hasan Akın “İlçemizin belediye başkanı yerel bir televizyon kanalında ilçemizi de ilgilendiren konularda açıklama yapmış.


Korkarım bazı bilmediklerini buradan düzeltip doğru bilgiyi vermek zorundayım. Doğru bilgiyi verelim ki belediye başkanımız da bilgilensin.


Bugün bölgemizde vatandaşımızın severek geldiği Çakırbeyli pazarımız, ilk kez Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun bir projesi olarak, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kuruldu.


 Daha evvel o köyümüzde böyle bir pazar yoktu. Ve bu pazarda kullanılan tüm tezgahlar ve diğer ekipman bu pazarımıza özel olarak imal edildi.


Tüm Türkiye’de pandemi nedeniyle toplu ulaşım neredeyse durmuşken, halen daha pazar günleri Büyükşehir Belediyesi Çakırbeyli’ ye de toplu ulaşım vermeye devam ediyor.


Ve yine Çakırbeyli’ mize Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes müzesi yapılıp hizmete açıldıktan sonra, bir müze daha yapılması kararlaştırıldı. Biz hizmet yapılırken Büyükşehir’in örnek alınmasını da takdirle karşılıyoruz.


Ayrıca Çakırbeyli pazarımızda geçtiğimiz dönem üreticilerimizden tezgahları için bir ücret alınmadı, umuyoruz Koçarlı Belediyesi de almayacaktır”dedi.


AKP VEKİLLERİ KULİS YAPIYORMUŞ


Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın, Kanalizasyon ve arıtma projesiyle yaptığı açıklamalara da tepki gösteren Başkanı Akın, “Gelelim kanalizasyon ve arıtma projesine, neredeyse tamamı tamamlanan kanalizasyon hatları için yapımı düşünülen arıtma tesisinin yapılmasını Koçarlı Belediye başkanının da istediğine ben eminim. Ama ASKİ’ nin yapacağı bu tesis için tahsis sahibi ADÜ Rektörü kılını bile kıpırdatmıyor.


Buradan ADÜ Rektörüne tekrar seslenmek istiyorum:


Rektör efendi, Koçarlı halkı hiç umurunda değil mi senin. Bak tüm ilçe yek vücut ASKİ’nin yapmaya hazır olduğu yatırımı bekliyor. Devletin Bakanlığı bu yatırım için tahsisi yap diyor da, sen babanın bağını mı bağışlamaya eriniyorsun? Ha benim aldığım bir diğer duyuma göre ise AKP’nin bazı vekilleri de bu yatırım yapılmasın diye kulis yapıyormuş.


Eğer böyle bir şey varsa çık açıkla rektör bey.


Sana engel olan bir AKP vekili var mı yok mu?


Yoksa Koçarlı halkının ahı sana, yok eğer seni engelleyen varsa bütün Aydın halkının ahı onlara”sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.