Başkan Akın; “Bunlar Ahlak Yoksunu söylemlerdir”

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Nisan 2021 12:13
Başkan Akın; “Bunlar Ahlak Yoksunu söylemlerdir”
Sosyal medya hesabında CHP’ye hakaret eden Koçarlı Belediyesi personeline, Akın’dan sert tepki.

Sosyal medya hesabında CHP’ye hakaret eden Koçarlı Belediyesi personeline, Akın’dan sert tepki.

Tıkla


Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, Belediye personelinin “Ulan CHP senin yapacağın siyasetin ben ta karaktersiz ciğerleri 5 para etmez yüreksiz haysiyetsizler, yüreğiniz varsa fake hesaplardan değil de kendi hesaplarınızdan yazın yaparsa Nedim Kaplan yapar, yaparsa AK Parti yapar. 


Sizde karşıdan izlersiniz kudurun ulan çıldırın haysiyetsizler yeteneksiz, kabiliyetsizler o belediye binasının, yapılan hizmetlerin sizi daha çok kudurtacağımız yılları göreceğiz, anca havlarsınız. Başka bir şey yapamaz hizmetleri izlersiniz uzaktan” ifadelerini çok sert tepki verdi.

Başkanı Akın, yaptığı açıklamada “Bu ve buna benzer zihniyetteki kişiler gücünü aldıkları kişilerin pis işleri için kullandığı basiretsiz, beceriksiz ve ahlak yoksunu kişilerdir”sözlerine yer verdi.


Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın yapılan hakaretle ilgili basın açıklaması yaptı.  Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe binasında yaptığı basın açıklamasından hakaret eden kişi hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığı vurgulayan Başkan Akın, “AKP iktidarının Koçarlı’daki ilçe Belediye Başkanı ve çevresi yaptıkları yanlışlarını, beceriksizliklerini, kapıldıkları kibri, kurdukları rant ve yandaş düzenin saklanması ve konuşulmasını engellemek için ayrıştırıcı ifadeler, iftiralar ve ahlak yoksunu söylemlerle sosyal medya üzerinden partimize saldırıda bulunuyorlar.


 Hizmette yarışmak ve rekabet etmek yerine hakaret dolu söylemlerle meydan okuma hırsı tamamen hazımsızlığın ve Cumhuriyet Halk Partisine oy vermiş tüm hemşerilerime karşı duyduğu kinin net ve açık örneğidir”dedi.


OY VERMEYEN TÜM HALKIMIZA EDİLMİŞ BİR HAKARETTİR


Yaptığı basın açıklamasında, Siyaset; hem hizmet üretme hem de rakibinize tahammül etme sanatı olduğunu belirten Başkan Akın, “Koçarlı’da Hüseyin Mert Ertaş adlı vatandaşımızın yaptığı sosyal medya paylaşımı ilçemizde yaşamış Nedim Kaplan’a oy vermeyen tüm halkımıza edilmiş bir hakarettir. Bu ve buna benzer zihniyetteki kişiler gücünü aldıkları kişilerin pis işleri için kullandığı basiretsiz, beceriksiz ve ahlak yoksunu kişilerdir. 


Siyaset dilini bu kadar düşüren, aklının yetmediği yerde hakarete ve iftiraya sığınan bu zihniyetteki kişilere bu cevabımız, bilinsin ki içimizden geçenlerin hepsi değildir. Bunun sebebi ilçemizde, bize oy versin veya vermesin tüm halkımıza duyduğumuz saygıdan, Koçarlı ilçemizin siyaseti bu kadar küçük düşürecek şekilde anılmasını istemediğimizdendir. 


Ancak bu söylemler ve hakaretler devam ederse gerek karşımızdaki kişinin gerekse bu kişileri kullanarak pis işleri organize eden güç odaklarının aklının yetmediği, anlamakta zorluk çekeceği söylem ve ifadelerle anlayacağı dilden cevabını vereceğimizi Koçarlı’daki tüm halkımıza bildirmek isteriz. 


Siyaset; hem hizmet üretme hem de rakibinize tahammül etme sanatıdır. Ancak bugün bakıyoruz ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisini çekemeyenler, iktidarının ayak seslerinden ürkenler, küfür ve hakaretlere başlamışlar.


İşte bunlardan birisi; Hüseyin Mert Ertaş isimli şahıs, hem de ne yazık ki Koçarlı Belediyesi’nin personeli çıkmıştır”dedi.

 

BU REZİLLİĞİN HESABINI MERAKLA BEKLİYORUM


Hakeret eden kişi hakkında hukuki işlemin başlatıldığını da vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, “Toplumun bir bölümüne; galiz hakaretler eden bu şahısla ilgili olarak ben Koçarlı Belediyesi’nin nasıl bir disiplin mekanizması çalıştıracağını, şimdiden merakla bekliyorum.


AKP’nin hukuk mesleği icra eden il başkanın da süreçle ilgili partisinin belediye başkanına, bu rezilliğin hesabını sorup sormayacağını da merakla bekliyorum.


Bu ülkede on milyonlarca insanın oy verdiği bir partiye bu şekilde galiz küfürler edip bir de kamu kaynağı kullanan bir yerde çalışanın, her halde disiplin anlamında bir karşılığı vardır. Siyasette etik ve siyasi ahlak anlayışınızın teste girdiği bu konunun sonucunu hep birlikte göreceğiz.


Sosyal medya paylaşımları ile partimize ve yöneticilerimize hakaret eden kişi hakkında hukuki olarak gerekli işlemleri başlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.