Başkan Arslan, “Hadsizce açıklamalar”

SİYASET Haber Girişi : 15 Ekim 2020 10:21
Başkan Arslan, “Hadsizce açıklamalar”
Başkan Arslan, CHP İlçe Başkanı Akın’ın açıklamalarına sert tepki verdi.

Başkan Arslan, CHP İlçe Başkanı Akın’ın açıklamalarına sert tepki verdi.

Tıkla


CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ın ”Başkan Kaplan Arıtma engellemesini sonunda itiraf etmiş” açıklamasının ardından, Ak Parti İlçe Başkanı sert sözlerle cevap verdi.


Açıklamasında siyasetçiye yakışmayacak sözler olduğunu belirten Başkan Arslan, “Daha evvel hadsizce açıklamalarına şahit olduğumuz  CHP İlçe Başkanı Hasan Akın görüyoruz ki yine hızını alamamış ve saçmalamış.. 


Her şeyden evvel konuşma üslubunun siyasetçiye yakışmayacak kadar “ düşük “ profilli olduğunu belirteyim. CHP’de eğitim veriliyor galiba bu tarz konuşmaları için”dedi.


CHP İlçe Başkanı Akın’ın açıklamalarının boş iddialar olduğunu söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Gelelim sözde (  boş )  iddialarına; Neymiş Edendim Aydın’ın - Koçarlı’nın meseleleriyle ilgilenelimmiş. 


Neymiş kanalizasyon engellenmiş ... Pardon da siz “ kör müsünüz , cahil misiniz ?” sözlerine yer vererek şöyle devam etti, “ 15 yıl yönettiğiniz Koçarlı’ya bir kanalizasyon yapamayacak kadar beceriksiz misiniz ? Ya da Koçarlı umurunuzda değil de “ şovmenlik “ peşinde misiniz ? Kadın Kolları Başkanınız aynen şu ifadeleri kullanıyor;


“ Özlem Başkanımızın alt yapımız için 3 yıldır verdiği mücadelenin farkındayız. Yılbaşından sonra Koçarlı’nın alt yapısını 12 ayda bitirecek. “


Yahu Karar verin, kanalizasyon var mı yok mu ? Biz de size ona göre cevap vereceğiz. Her seferinde sizin boş iddialarınıza cevap vermeyelim diyorum ama bakıyorum yine çok güzel saçmalamışlar diyorum, dayanamayıp cevap veriyorum. Aylarca çığırtkanlık yaptığınız kanalizasyon nerde ? İnsanın hakikaten aklı almıyor. 


Genel Başkanınızdan mı öğrendiniz gece söylediğinizi sabah unutmayı. Komiksiniz, şovmensiniz. Başka da bir şey değil bu !  Sizin asıl karın ağrınızı biz biliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın 25 Temmuz 2020 tarihinde, Aydın ziyaretinde Koçarlı’nın kanalizasyon meselesini çözüyoruz demesinden sonra şimdi çıkıp biz çözeceğiz diyorsunuz. 


Neden ? Çünkü devlet gereğini yapıyor, vatandaşının yanında. Sizin gibi 15 yıl bu insanlara eziyet çektirmeyecek. AK Parti yaparsa sizinde şovunuz bitecek. Neyse iyi yönden bakalım ve en azından itici güç olmuşuz.  Sayemizde Koçarlı’nın alt yapısı için birşeyler yapacağız diyorsunuz. Ama teşekkür ederiz siz zahmet etmeyin 15 yıldır  ilçemize yaptığınız eziyete “ AK Parti hükümeti “ çare oluyor. Hep dedik yaparsa AK Parti yapar.


Diğer bir konu ise; Dil uzatma cüretinde bulunduğun Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız Aydın Şehir hastanesi, Adliye Sarayı, Denizli-Aydın Otobanı, Sarıçay Barajı ( korkarım ki bunu da sahipleneceksiniz ) , İlçelere göletler, Seracılık gibi marka projeler için gece gündüz Ankara- Aydın arası mekik dokuyorlar ve hepsi de nasip olursa bir kaç senede sonuç verecek.


Ve senin vekillerini yılda 1-2 defa gören bu vatandaş bizim vekillerimizi ayda en az bir kere görüyor. Pamuk ve ülke ekonomisi için yaptığın açıklamaya da gülüp geçiyorum. Ekonomiden anlamadığın o kadar belli ki ... Bir gün lütfen gel de alım gücü, enflasyon, serbest piyasa ekonomisi gibi konuları sana anlatayım. Bu cümlemden sonra demagoji yapıpta “pazarda soğan-patates filanca fiyat “ gibi söylemlerde bulunmazsan sevinirim.

 

Neyse sen söyle bakalım Hasan Bey,  Özlem Başkanının halka verdiği seçim vaatleri ne oldu ? Bunun cevabını bizim için öğrenir misin ? Ha gerçi duyduğumuza göre size randevu da vermiyormuş Başkanınız ama neyse ... Eğer duyduklarımız doğru değilse lütfen en yakın zamanda yanına gidip, basına fotoğraf verip bizim için de şu soruları sorar mısın lütfen kendisine:

 

Koçarlı için;

- Büyük Menderes nehrindeki kirlilik ne olacak ?

- Koçarlı’mızdaki su ihtiyacı olan mahallelerimiz için çözümünüz nedir ?

- Mahallerimizdeki su depolarından çıkan kurbağalar için önlem aldınız mı ?

- Koçarlı’daki Ege-Et seçimden hemen sonra neden kapatıldı ? Seçim sonuçlarıyla alakalı bir hazımsızlık var mıdır ?

 

Aydın için;

- Efeler’de eski otogar alanına yapacağınızı vaat ettiğiniz Demokrasi Meydanı ve 500 Araçlık Yeraltı Otoparkı projesinin akıbeti nedir?

- 50 bin kişilik Zeybek Arena Projesinin ne oldu ?

-  Işıklı Doğal Yaşam Alanı Projesi demiştiniz, var mı çalışmanız ?

-  ‘20 Yeni Fabrika, 1.000 Yeni İstihdam’’ gibi atıp savurduğunuz  projelerin açılışı ne zaman ?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.