Başkan Arslan halk gününde vatandaşı dinledi

SİYASET Haber Girişi : 04 Haziran 2019 11:28
Başkan Arslan halk gününde vatandaşı dinledi
AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, halk gününde vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, halk gününde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Tıkla

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, parti ilçe binasında her Pazartesi günü gerçekleştirdiği halk gününde vatandaşları tek tek dinliyor.

İlçe Başkanı Arslan "İlçe Başkanlığımızda halk günü uygulamasında vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz ve çözüm arıyoruz. Vatandaşımı sıkıntısını kendi sıkıntımız gibi görerek elimizden geldiğince üstesinden gelebilmek için çalışıyoruz" diyerek bu uygulamanın her Pazartesi olacak şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Halk gününe yoğun ilgi olurken Arslan, vatandaşların öneri, talep ve şikayetlerini dinleyerek yardımcı olmaya çalıştı.

“KOÇARLI İÇİN TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞIYORUZ”

Koçarlı’yı ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece-gündüz çalıştıklarını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Arslan, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için böyle bir gün tertipledik. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış oluyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. Koçarlı'nın sorunlarını çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Arslan ile bire bir görüşüp isteklerini, dertlerini ve beklentileri ilk ağızdan ileten vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.