Başkan Arslan Müjdeyle döndü

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Nisan 2021 22:23
Başkan Arslan Müjdeyle döndü
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Koçarlı yatırımlarına tam destek verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Koçarlı yatırımlarına tam destek verdi.

Tıkla


56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun final etabına katılmak için Kuşadası’na gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu  görüşen Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, ilçede yapılacak olan yatırımlar için destek sözü aldı.


Kuşadası'ndaki otelde istişare toplantısı gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan ile yaptığı görüşmede destek sözü verdi.


Görüşmede Koçarlı ilçesi için KYK yurdunun öneminden bahseden Başkan Arslan, en kısa yapılması yönünde söz aldı.


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan ilçede hayata geçirilmesi planlanan gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili destek sözü alan Başkan Arslan, Bakanımız ile  İstişare toplantısında bir araya geldik. İlçemizde yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.


Önceliğimiz KYK yurdunun çalışmalarının hızlandırılması. Bunun sözünü aldık.  Bununla birlikte, Semt Antrenman Salonu, İlçemizin farklı yerlerine yerleştirilecek Basketbol potaları, 4 adet halı saha, Gençlik Merkezi yapımı ve Portatif Yüzme Havuzu.


Sayın Bakanımızın destekleriyle yeni yatırımlarla ilgili çalışmalar en kısa sürede başlayacak. Koçarlı’mıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.