Başkan Arslan Noktayı Koydu

GÜNCEL Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 14:28
Başkan Arslan Noktayı Koydu

Başkan Arslan’dan (KYK) Kredi Yurtlar Kurumunun yıkım müjdesi.

Tıkla

 

Koçarlı ilçesinde uzun zamandır bilmeceye dönen (KYK) Kredi Yurtlar Kurumu yurdu yıkım ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak.

 

KYK yurdu depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile bir yıl önce boşaltılmıştı. İlçede adeta bilmeceye dönen KYK yurdunda son noktayı Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan koydu.

 

KYK Yurdu ile ilgili İl Başkanı, Milletvekilleri ve İl Müdürüyle sürekli irtibatta olduklarını ve konuyu yakinen takip ettiklerini belirten Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, “İlçemize müjdeyi verebiliriz. KYK Yurdunda artık son noktaya geldik. Önümüzdeki hafta yıkım ihalesine çıkıyor. Ve ihalenin tamamlanmasının ardından yıkımı için ilk kazma vurulacak” dedi.

 

YIKIM İÇİN TARİH VERDİ

 

Esnafın ve halkın KYK yurdu ile ilgili büyük beklentisi olduğunu da belirten Başkan Arslan, “Öğrenciler İlçemize ekonomik olarak büyük katkı sağlıyordu. Evet Hükümetimiz tarafından ilçemize güzel projeler binalar yapılıyor. Bu projelerin içinde bulunan öğrenci yurdu Koçarlımız için önemli bir proje.

 

Önümüzdeki hafta yıkım ihalesi gerçekleşecek. İhalenin tamamlanmasının ardından en kısa sürede, tahminen 15 gün içerisinde yıkım için kazmayı vuracağız. Şimdiden ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

 

YAŞANILABİLİR BİR KOÇARLI OLUŞTURACAĞIZ !

 

Ak Parti İlçe Başkanı Arslan, Koçarlı İlçesine yapılan ve devam eden yatırımları değerlendirdi.

 

Koçarlı İlçesinde yapılan yatırımlarla ilgili açıklamada da bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Arslan, "Yaşanılabilir bir Koçarlı" çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 

 ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili Koçarlı Habere açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Arslan, “Şu anda Kocababa dere ıslahı,  Adnan Menderes Müzesi , Modern borulu sulama sistemleri, Jandarma Binası,- Emniyet Binası, Kızılcabölük, Mersinbelen , Bağarcık mahallelerimizde göletler, İlçe gençlik spor Yatırımları ve  Turizm yolu yatırımları devam ediyor.  İlçemize ne yapsak azdır. Koçarlımıza hayırlı olsun ifadelerini kullandı.