Başkan İlyas Arslan Kürsüde Hızını Alamamış

SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2020 11:10
Başkan İlyas Arslan Kürsüde Hızını Alamamış
CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın açıklamalarına sert yanıt verdi.

CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın açıklamalarına sert yanıt verdi.

Tıkla

Ak Parti Kongresinde İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın “CHP’nin 15 Yıllık Zulmünü Yıktık”sözlerine tepkiler devam ediyor.


CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın ardından açıklama yapana CHP İlçe Başkanı Hakan Akın, “AKP Koçarlı kongresinde konuşan İlçe Başkanı İlyas Arslan kürsüde hızını alamamış, kendinden geçmiş Koçarlı'da 15 yıllık CHP zulmüne son verdik demiş. İlyas Arslan haddini bilsin, zulmeden, zalimlik yapan partiyi görmek istiyorsa aynaya baksın”dedi.


Koçarlı halkına zülüm değil hizmet yaptıklarını dile getiren CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın, “ 18 yıldır ülkeyi tek başına yönetip Aydın'a ve tüm Türkiye'ye zulmeden ilçe başkanı olduğu Adalet ve Kalkınma Partisidir. Zulüm arıyorsa AKP'nin engellediği ya da beceremeyip yapamadıkları işlere bakabilir. Adliye Binasını, Denizli-Aydın otoyolunu söz verip yıllardır yapmamak Aydın halkına zulümdür. Koçarlı kanalizasyonu için Büyükşehir Belediyemizin yapacağı ileri biyolojik arıtması tesisinin arazisinin tahsisini engellemek Koçarlı'ya zulümdür. AKP'nin yaptığı zulümler saymakla bitmez. Biz onlar gibi Aydın halkına, Koçarlı halkına zulüm değil hizmet yaptık, tarım memleketi Koçarlımızda çam fıstığı festivalini bizim partili belediyemiz ve belediye başkanımız Cengiz Şen başlattı. Köyler İl Özel İdaresi'den alınıp belediyeye bağlandığında köyleri ilk kez sıcak asfaltla CHP'li Koçarlı ve Aydın Büyükşehir Belediyeleri tanıştırdı. Biz köyleri devraldığımızda suyu akmayan köyler vardı. Yeri geldiğinde iktidar partisiyiz diyor mangalda kül bırakmıyorsunuz. 18 yıldır iktidardasınız Koçarlı'ya neden bir tane kamu binası yapmadınız. 40 yıl sonra Koçarlı'ya kamu binasını CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk kazandırdı. CHP'nin tarihinde zulüm yoktur, hizmet vardır. Zulmün en şiddetlisini 18 yıldır yapanlar, partimiz hakkında böyle ileri geri konuşamazlar” sözlerine yer verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.