Başkan istek; “Bunun bedelini kim ödeyecek”

GÜNCEL Haber Girişi : 22 Temmuz 2022 10:26
Başkan istek; “Bunun bedelini kim ödeyecek”

İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, Kocababa Deresi’nde duvara döşenen, traverten taşların yağmurla dökülmesinden oluşan hasarın bedelini kim ödeyecek dedi.

Tıkla

 

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından ıslah edilen Kocababa Deresi’nde, duvarlarının travertenle kaplanmasına daha önce tepki gösterdiğini belirten Başkan İstek, “23 Mart’ta yaptığım basın açıklamasında kocababa deresindeki ıslah çalışmalarını eleştirerek , derenin daraltılmaması gerektiğini belirtmiştim. Ayrıca dere içine yapılan havuzların yanlış olduğunu ve şiddetli yağmurda suyun akışına engel olarak tehlike yaratacağını belirtmiştim”dedi.

 

 BU VEBAL KİMİN

 

En büyük eleştiriyi de dere içerisinin ve duvarlarının travertenle kaplanmasına yaptığını söyleyen İstek, “Yaklaşık 2.5 ay sonra meydana gelen yağmurda , havuzların su akışına engel olması nedeni ile küçük çaplı taşkınlara sebep oldu. Peki ya yağmur devam etseydi? Ayrıca şiddetli yağmur sonrası dereye döşenen travertenlerin bir kısmının parçalanıp yerlerinden döküldüğünü gördük. Maalesef 23 Mart’ta söylediklerimizin hepsi gerçekleşti .

 

Peki ya şimdi ?  Gösteriş amaçlı yapılan , itibardan tasarruf olmaz zihniyeti ile yapılan bu dere ıslahından kim sorumlu ? Bunun bedelini kim ödeyecek ?

 

Ülke büyük bir ekonomik kriz içerisindeyken , boşa harcanan milyonların sorumlusu kim?

 

#Bubedelikimödeyecek? #buvebalkimin” dedi.