Başkan İstek; Koçarlı Halkı Buna Kayıtsız Kalmaz

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Mayıs 2021 21:15
Başkan İstek; Koçarlı Halkı Buna Kayıtsız Kalmaz

Koçarlı girişine çöp döken  Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a tepkiler gecikmedi.

Tıkla

 

Gazeteci Şener Alevci’nin  sosyal medya hesabından paylaştığı, “Topraklarımıza böyle şeyler yapmayın. Mezarlığın yanındaki çöp alanı dolunca ilçe girişine çukur kazıp çöpleri oraya doldurmak ne kadar mantıklı. Vatandaş kokudan şikayetçi. İlçe girişini güzelleştiremediniz, bari kirletmeyin paylaşımı gündem yarattı.

 

Siyasi parti Başkanlarının tepki gösterdiği olayda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tutanak tutarak soruşturma başlattı.

 

KOÇARLI YA DEĞMEYİN

 

Yaptığı açıklamada, Çevre Şehircilik Müdürlüğünün sessiz kalmasına tepki gösteren İyi Parti İlçe Başkanı Zülfikar İstek, “Sokağa çıkma yasağını fırsat bilip mezarlık yanındaki çöp depolama alanını yakarak insanların zehirli gazları solumasına neden olacaksanız ;

 

KOÇARLI YA DEĞMEYİN

 

Çöpleri azaltmak İçin yakarak , etrafındaki zeytinlikleri tehlikeye atacaksanız ,

KOÇARLI YA DEĞMEYİN

Gizli gizli boş alanları kazıp çöp gömecekseniz ;

KOÇARLI YA DEĞMEYİN

İlçemizin toprağını suyunu kirletecekseniz

KOÇARLI YA DEĞMEYİN

bu ilçenin halkına ve sağlığına saygınız yoksa. Gerçekten gönül belediyeciliği yapmak istiyorsanız , mevcut parkları yıkıp yeniden yapmak yerine ilçemize katı atık tesisi kazandırın. Seçim dönemi boyunca ilçe girişini güzelleştirip marka ilçe yapıcaz dediniz.

 

Marka dediğiniz çöp dağlarımıydı. Koçarlı’ya  layık gördüğünüz marka ÇÖP yığınlarımı. Çevre Şehircilik müdürlüğü bu olaya sessiz kalabilir ama KOÇARLI halkı buna kayıtsız kalmaz. YAZIK”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erol 15 Mayıs 2021 17:21

    Çevreye bu kadar duyarlıysanız günlerdir askinin temizleyemediği foseptik çukurlarından da bahardınız sizin insan sağlığını düşündüğünüze inanalım yoksa boş siyaset yapmayın.