Başkan İstek “Tek Amacımız Kooperatifi Kurtarmak”

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Nisan 2021 11:56
Başkan İstek “Tek Amacımız Kooperatifi Kurtarmak”
TARİŞ ortağı İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, TARİŞ için bir kurtuluş yolu açıldığını söyledi.

TARİŞ ortağı İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, TARİŞ için bir kurtuluş yolu açıldığını söyledi.

Tıkla


Geçtiğimiz hafta Koçarlı’da S.S. 47 Nolu TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, mali genel kurulu ibra edilmeyince yönetim düşmüştü.


Mayıs ayı içerisinde yapılacak kongre ile yeni yönetimin seçileceği belirten Başkan İstek, “Daha önce yaptığımız açıklamalarda TARİŞ’in çok borçlu olduğunu ekonomik olarak kötü olduğunu yönetilemezse borçların ortakların üzerinde kalacağını söylemiştik. 


Şimdi yeni bir yola girdik.  TARİŞ için bir kurtuluş yolu açıldı. Akıllı bir yönetimle TARİŞ kurtarabilir. Ben ümitliyim. Ortaklarda üzerine düşen görevi yapacağından da hiçbir şüphemiz yok”dedi.

 

YENİ YÖNETİM ESKİ BORÇLARDAN SORUMLU OLMAYACAK


S.S. 47 Nolu TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin seçilecek olan yeni yönetiminin seçildiği tarihten itibaren sorumlu olacağını vurgulayan Başkan İstek, “Burada da ortakların üzerinde bir soru işareti kalmasın. 


Yeni yönetim seçildiği tarihten itibaren sorumlu olacak. Bundan önceki borçlarla ilgili şahsi olarak hiçbir sorumlulukları yok. Zaten eski yönetim ibra olmadığı için bunla ilgili süreç devam edecek.


Bizim yapmamız gereken ortak olarak yeni ve akılcı bir yönetim seçip yönetime destek olup gerekirse fedakarlık yaparak TARİŞ’imizi düze çıkarmak.


ÜZERİMİZİ DÜŞEN GÖREV OLURSA YAPMAYA HAZIRIZ


TARİŞ’in düze çıkması için her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan İstek, “Ben 25 yıla aşkın TARİŞ ortağıyım. Kapanmasını yok olmasını istemiyorum. Bunun için bu mücadeleyi verdim. Bundan sonraki süreçte üzerimize düşen bir görev olursa yine yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 


Benim görev alıp almamam çok önemli değil. Ama üzerimizi düşen bir görev olursa elimizden gelen gayreti gösteririz. Tek amacımız kooperatifi kurtarmak. Tekrar işler hale getirmektir”dedi. 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.