Başkan Karakuş Güven Tazeledi

GÜNCEL Haber Girişi : 25 Haziran 2021 16:40
Başkan Karakuş Güven Tazeledi

 

Tıkla

 

 

Minibüsçüler Kooperatifi Genel Kurulu başkanını seçmek için toplandı.

 

Minibüs garajında  yapılan S.S. Koçarlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  Genel Kurulunda Başkan Ali Karakuş  tekrar seçildi.

 

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın ve Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin’in katıldığı kongrede 51 ortağın 50’si katıldı.

 

Genel Kurul toplantısında konuşan Başkan Ali Karakuş, “Burada birlik ve beraberliğin sağlanmış olması, tek aşamada hep beraber bir yönetim çıkarmış olmanız bence çok ama çok değerli” diyerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

 

Başkan Karakuş, “Ülkemiz ve Dünya çok önemli bir süreçten geçiyor. Yoklukların, zorlukların, hastalıkların, pandeminin ve ekonomik krizlerin içinden geçiyoruz.

 

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreç. Kooperatif olarak sorunlarımızın farkındayız. Dert, hepimizin ortak ekmek derdi. Konuların takipçisiyiz ve olmaya devam edeceğiz. Hepinize, kongreye katıldığınız için teşekkür ederim”dedi.

 

Divan Başkanlığını, Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin’in yaptığı kongrede 50 ortak oy kullandı.

 

Tek liste halinde gidilen kongrede, Ali Karakuş, Hasan Arslan, Yalçın Çoban, Atilla Akıllı ve Hilmi Öztürk Yönetim Kuruluna seçilirken, Denetim Kuruluna ise Mustafa Durmaz ve Bülent Kocatürk seçildi.