Başkan Köse'den gövde gösterisi

GÜNCEL Haber Girişi : 07 Şubat 2022 13:10
Başkan Köse'den gövde gösterisi

Koçarlı Şoförler Odası Başkanlığı'na seçilen Çeşme Mahallesi Muhtarı Ali Köse, mazbatasını almak için Seçim Kurulu'na kalabalık bir grupla gelerek, adeta gövde gösterisi yaptı. Seçim müdüründen mazbatasını teslim alan Başkan Köse, resmen görevine başladı.

Tıkla

 

Koçarlı Şoförler Odası’nın 31 Ocak’ta gerçekleştirilen olağan genel kurulunda, şoför esnaflarından Ali Köse, bir dönemdir başkanlık görevini yürüten Şenol Şahin ile girdiği seçim yarışını kazandı. 203 şoför esnafının sandık başına gittiği seçimde, 5 oy geçersiz sayıldı.

 

Aynı zamanda Çeşme Mahallesi Muhtarı olan Köse, 123 oy olarak, Koçarlı Şoförler Odası’nın yeni başkanı oldu. Şahin ise, 75 oy alarak görevine veda etti. Seçim sonucunun kesinleşmesinin ardından Köse, mazbatasını almak için ailesi, ekip arkadaşları, şoför esnafları ve mahalle sakinlerinden oluşan kalabalık bir grupla Efeler’deki Seçim Kurulu'na gelerek, adeta gövde gösterisi yaptı.

 

Seçim müdüründen mazbatasını teslim alan Başkan Köse, resmen görevine başlarken, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Odanın güzel bir ortamda seçimli olağan genel kurulunu yaptığını dile getiren Köse, "Genel kurulda esnafımızın teveccühü ile ben ve ekip arkadaşlarım göreve seçildik. Bize oy veren, vermeyen tüm şoför esnaflarımıza teşekkür ederiz. Kimseye karşı bir dargınlığımız, küskünlüğümüz yok. Seçim bitti, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Görevimizi layıkıyla yapacağız.

 

Esnafımızın haklarını her ortamda sonuna kadar savunacağız. Mazbata almaya gelirken de bizi yalnız bırakmayan mahalle sakinlerime, muhtar arkadaşlarıma ve şoför esnaflarıma minnettarım" ifadelerini kullandı.