Başkan Şahin; “Bu Haber Bizi Mutlu Etti”

GÜNCEL Haber Girişi : 08 Eylül 2021 14:37
Başkan Şahin; “Bu Haber Bizi Mutlu Etti”

Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Şahin, KYK yurdunun yıkım ihalesine çıkmasına, “Beklediğimiz bir haber sonunda geldi. Bu haber bizi çok mutlu etti”dedi.

Tıkla

 

Koçarlı ilçesinde uzun zamandır bilmeceye dönen (KYK) Kredi Yurtlar Kurumu yurdu yıkımı ihalesi son aşamaya geldi.

 

KYK Yurdu 17 Eylül’de hurda karşılığı yıkım ve moloz nakil ihalesi yapılacak. Yer teslimi sözleşmesinin ardından yıkım işi 60 günde tamamlanacak.

 

GÜNE GÜZEL HABERLE BAŞLADIK

 

Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Şahin, yurdun ekonomik olarak ilçeye büyük katkısı olduğunu  vurgulayarak, “İlçede olumlu yönde sinerji yarattı. İlçemizde yurdun zorunluluk olduğu ve Meslek Yüksek Okulunun da kazandırılmasıyla rahat bir nefes alacağı inancındayım.  

 

Yurdun boşalalı pandemiyle beraber 18 ay oldu. Oysa yurdun yıkım kararı pandemiden önce netleşmişti. 18 aylık süreçte bunu yapabilirdik fakat, yapamadık süreç yavaş ilerledi. Ama nihayetinde bu haber bizi mutlu etti. Çarşamba gününe güzel bir haber ile uyandık”dedi.

 

BU İŞİN TAKİPCİSİ OLACAĞIZ

 

Amaçlarının, öğrenci yurdunun 2022-2023 döneminde hazır olması olduğunu söyleyen Başkan Şahin,  “İhaleden sonra 10 gün içinde teslim edileceği ve ihaleden sonra 60 gün içerisinde işin tamamlanacağı yazıyor. İnşallah daha kısa sürede biter ve biran önce yapım ihalesine geçilir. Tabi burada emeği geçen bütün Bürokratlarımıza, İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza, destek veren tüm halkımıza teşekkür ederiz.

 

Biz yine bu işin takipçisi olacağız. Üniversiteler başlayacak ama bizim koçarlıda buruk bir dönem geçireceğiz. Temennimiz en azından 2022-2023 döneminde yurdumuzun ilçemizde hazır olmasıdır”dedi.