Başkan Şahin ekibini açıkladı

GÜNCEL Haber Girişi : 07 Ocak 2022 10:44
Başkan Şahin ekibini açıkladı

31 Ocak Tarihinde gerçekleşecek olan Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda Mevcut Başkan Şenol Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

Tıkla

 

Yeniden aday olması için çok yoğun bir talep be büyük destek olduğunu ifade eden Şahin; Gecesini gündüzüne, gündüzünü gecesine katarak direksiyon başında ekmeğinin peşinde olan  tüm şoför kardeşlerime selam ve saygılarımı sunarım.

 

4 yıl önce bu görevi layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Bu süreçte esnaflarımızın ve ilçemizin sorunlarına kayıtsız kalmayarak tüm enerjimizi bu yönde kullandık. Ülkemiz genelinde çok kötü geçen pandemi sürecinde daima şoför esnafımızın yanında olduk.

 

Bütün resmi kurumlarla iletişimizi güçlü tutarak hiçbir üyemizin cezai müyedeyle karşı karşıya kalmasına izin vermeme gayretinde olduk. Ve birlik ve beraberlik içerisinde sizlerinde desteğiyle görevimizi yerine getirdik.

 

2 dönemde aday olduğumuz Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası hizmet yarışında daha güçlü, daha verimli ve daha dinamik bir şekilde siz üyelerimizin haklarını savunmak ve sorunlarını gidermek için yeniden adaylığımı açıkladım”dedi.

 

SERVİS TAŞIMA SEKTÖRÜNE MÜJDE VERDİ

 

Koçarlı şoför esnaflarının sorunlarını yakinen bildiklerini dile getiren Başkan Şahin, “ taşıma esnafımızın yakıt giderlerinden dolayı yaşadığı fiyat farkı sıkıntısını, Fedarasyonumuza, Birliğimize ve vekillerimize sürekli ilettik. Bu anlamda yaptığımız girişimler sonucu yasa teklifi dün meclise sunuldu. Yapılacak çalışmalar sonucu servis taşımacılığı yapan esnaflarımızın mağduriyetini giderileceği müjdesini buradan sizlere veriyorum.

 

 

Basın açıklamasında diğer ekibe de başarılar dileyen Başkan Şahin, “ Önümüzdeki dönemde de tüm hizmetlerimizde,  şoför esnaflarımızı daha iyiye, daha refaha götürmek,  sizlere  daha huzur ve güven içerisinde hizmet vermek için çalışmak zorunda olduğumuzun  bilinci  içerisindeyiz.

 

Tecrübeli dürüst güvenilir ekibimizle tekrar göreve talibiz. Çıktığımız bu yolda her iki  ekibe de başarılar diler saygı ve sevgi içerisinde bir  genel kurul  geçirmeyi temenni ederiz”dedi.    

 

Başkan Şahin’in listesi şu şekilde oluştu; Ufuk Mıhçı, Mehmet Erişmiş, Kadir Yıldız, Nedim Günaydın, Mevlüt Babayiğit, Metin Aksoy, Gürcan Öztürk, Rıza Özbek, Mustafa Durmaz, Şenol Işık, Mustafa Kayıp, Cihan Karabacak, Ertuğrul Can, Turan Yılmaz, Ömer Ayare, Orhan Berber, Halil Çelimli, Ercan Aldı.