Başkan, vatandaşın ayağına gitti

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2019 18:09
Başkan, vatandaşın ayağına gitti
Halk gününe büyük önem veren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Pazartesi günleri ilçe merkezinde kurulan pazarı ziyaret etti.

İlçe merkezinde kurulan halk pazarını ziyaret eden Kaplan, pazar esnafı ve vatandaşla bir arada olmaktan memnun olduğunu söyledi. Esnafla tek tek selamlaşarak taleplerini ve sorunlarını dinleyen Kaplan, vatandaşla da sohbet etti.

Tıkla


Herkese kapısının açık olduğunu ve vatandaşın istediği zaman gelip talepte bulunabildiğini söyleyen Kaplan, bu sefer kendisinin vatandaşın ayağına giderek taleplerini dinlediğini aktardı. Pazar esnafının ve vatandaşın kendisini halkın içinde görmesinden memnun kaldığını ifade etti.


PAZARYERİ İLE İLGİLİ TALEPLERİ DİNLEDİ


Koçarlı ilçe merkezinde her Pazartesi günü halk pazarının kurulduğunu hatırlatan Kaplan, "Koçarlı ilçe merkezimizde kurulan halk pazarında satış yapan esnafımızı ziyaret ettim. İlçemizde kurulan pazarın en büyük özelliği, satışı yapılan ürünlerin çoğunluğunun organik ürünler olması. Yöre halkının büyük çoğunluğu kendi yetiştirdiği ürünleri bu pazarda satıyor. Pazaryerimizle ilgili sorunu veya talebi olan esnafımızı ayaklarına giderek dinlemiş olduk. İsteklerini çözüme kavuşturmak ve geri dönüş yapmak üzere notlar aldık” dedi.


Esnafın pazaryeri ile ilgili görüş ve taleplerine eğilen Kaplan, pazaryerinin boş kalan, tezgah kurulmayan kısımlarını canlandırma konusunda esnafla fikir alışverişi yaptı. Yeni pazaryeri kurma konusunda da vatandaşın ve esnafın fikrini alan Kaplan; tüm esnafa bol kazançlar, vatandaşlara da hayırlı alışverişler dilediğini de sözlerine ekledi.




































Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.