Başkan Yaman Ekibini Açıkladı

GÜNCEL Haber Girişi : 10 Aralık 2021 15:36
Başkan Yaman Ekibini Açıkladı

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman yaptığı basın açıklamasıyla yeni ekibini açıkladı.

Tıkla

 

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odasında düzenlenen basın toplantısında A takımını açıklayan Başkan Yaman, “2 dönemdir değerli oylarınızla bu göreve layık görerek seçtiğiniz bizleri , bu şerefli ve onurlu görevi sizlere layık olarak  hiç bir ayrım gözetmeksizin  yapmanın haklı gururu içerisindeyiz”dedi.

 

Açıklamasında “Tecrübeli, dürüst, güvenilir ekiple tekrar göreve talip olduklarını söyleyen Başkan Yaman şöyle devam etti; “ Öncelikle hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

 

Bilindiği üzere 2022 ocak ayı içerisinde gerçekleşecek  olan esnaf ve sanatkarlar odamızın  seçimli olağan genel kurul toplantısı yapılacaktır.

 

2 dönemdir değerli oylarınızla bu göreve layık görerek seçtiğiniz bizleri , bu şerefli ve onurlu görevi sizlere layık olarak  hiç bir ayrım gözetmeksizin  yapmanın haklı gururu içerisindeyiz.

 

Ayrıca 5362 sayılı meslek kuruluşları kanunu gereği yaptığımız   hizmet çalışmalarında,  bizleri yalnız bırakmayan ve devamlı destekleriyle bizlere güç veren siz değerli tüm üyelerimize teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

 

GÜVENİLİR EKİBİMİZLE TEKRAR GÖREVE TALİBİZ

 

 Basın açıklamasında A takımını da açıklayan Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, “ Önümüzdeki dönemde de tüm hizmetlerimizde,  esnaflarımızı daha iyiye, daha refaha götürmek,  sizlere  daha huzur ve güven içerisinde hizmet vermek için çalışmak zorunda olduğumuzun  bilinci  içerisinde ; tecrübeli dürüst güvenilir ekibimizle tekrar göreve talibiz. Çıktığımız bu yolda her iki  ekibe de başarılar diler saygı ve sevgi içerisinde bir  genel kurul  geçirmeyi temenni ederiz”dedi.     

 

 3 dönem tekrar adaylığını açıklayan Başkan Hüseyin Yaman’ın a takımı ise şu şekilde; Yönetim Kurulu; Başkan Hüseyin Yaman  (Oto Kaporta İşletmecisi), Mehmet Saçan  ( oto yedek parça ticareti), Yüksel Bıçakçı  (süt ve süt ürünleri ticareti), Mutlu Güneri (demirci), Hayati Balabanoğlu  (müzisyen), Madude Evin  ( telekom bayii), Hasan Meydan  (konfeksiyon işletmesi),

 

Denetim Kurulu; Muammer Afacan (kahvehane işletmesi), Arif Yardım (çam fıstığı ticareti), Selçuk Orakçı  (ziraat aletleri imalatı)