Başkana o dönemi hatırlatırız

SİYASET Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 14:26
Başkana o dönemi hatırlatırız
İyi Parti Meclis Üyesi, Belediye Başkanı Kaplan’a verdiği sözleri hatırlattı.

İyi Parti Meclis Üyesi, Belediye Başkanı Kaplan’a verdiği sözleri hatırlattı.

Tıkla


İyi Parti Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci, Millet İttifakının sanki hizmetin önünü tıkıyormuşuz gibi kamuoyuna lanse edildiğini belirterek tepki gösterdi.


Seçim çalışmalarında, Koçarlının geleceğini ipotek altına alıyorlar diyerek borçlanmaya  tepki gösteren Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yapılan  Meclis toplantısında İller Bankası'ndan 1 milyon 500 bin lira kredi kullanmak için yetki aldı. 


Seçim sathı mahallinde Borç alınmayacağı,kredi çekilmeyeceği söylemleri içersinde bulunan sayın başkana o dönemi hatırlatırız” dedi.

Açıklamasında borçlanmaya karşı duruşlarının net olduğunu vurgulayan Meclis Üyesi Şahinci şöyle devam etti; “ 03.07.2020 tarihinde gerçekleşen Koçarlı Belediye Meclis gündemimin 10.maddesi olan Borçlanma önergesini Millet İttifakı Meclis Üyeleri olarak Reddetmiş bulunmaktayız.


Seçim sathı mahallinde Borç alınmayacağı,kredi çekilmeyeceği söylemleri içersinde bulunan,bir önceki dönem alınan kredilere ilişkin Koçarlının geleceğini ipotek altına alıyorlar diyerek tepki gösteren sayın başkana o dönemi hatırlatırız.


DURUŞUMUZ NETTİR


Bazı basın yayın organlarında borçlanmaya karşı olan duruşumuz sanki hizmetin önünü tıkıyormuşuz gibi lanse edilmiş olup bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.


Biz Millet İttifakı meclis üyeleri olarak Koçarlı Belediyemizin borçlanmasını istemiyor ve bu konudaki önergeleri red ederek Koçarlının geleceğinin ipotek altına aldırtmamaya çalışıyoruz.


Belediyemizi borç yükü altına sokmadan yapılacak tüm hizmetlere meclis üyelerimizin tamamıyla onay verirken borçlanmaya karşı duruşumuz nettir. Kamuoyuna saygılarımla”sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.