Belediye Başkanı Hizmet yapamamanın ezikliğini yaşıyor

SİYASET Haber Girişi : 07 Eylül 2020 13:24
Belediye Başkanı Hizmet yapamamanın ezikliğini yaşıyor
İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a sert sözlerle cevap verdi.

İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a sert sözlerle cevap verdi.

Tıkla


Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın yaptığı “Millet İttifakı'ndan Koçarlı’daki yatırımlara ret oyu” kullandı yönünde açıklamaları sert cevap veren İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, “31 Mart 2019 seçimlerinden bu yana geçen 17 ayda , Millet İttifakı olarak Belediye Meclisinde ilçemize kazandırılmak istenen her türlü hizmette belediye başkanı sayın Nedim Kaplan’a destek olduk.


17 aydır Meclis görüşmelerinde iki konuda hep muhalefet olduk 1-Belediye mülklerinin satışı, 2-Belediyenin borçlandırılması, bu konularda olmaya da devam edeceğiz” dedi.


Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın, haber yaptırma alışkanlığını ciddiye almadıklarını da söyleyen İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek,açıklamasında şu sözlere yer verdi, “Her Meclis görüşmesinde Belediye arazilerinin satışı ve kredi kullanımı İçin verilen önergeleri ret etmemiz Belediye Başkanını öfkelendirmiş olacak ki , bazı yerel gazetelere sanki hizmeti engelliyormuşuz gibi haber yaptırmıştır.


Mecliste çoğunluğu elinde bulundurmasına ve istediği önergeleri geçirme yetkisi bulunmasına rağmen sayın Kaplan’ın bu hamlesini 17 aydır hiçbir şey yapamamasının verdiği eziklik olarak değerlendiriyoruz.

 

Bir süre önce kendi teşkilat başkanına yolsuzluk suçlamasında bulunan ve arkasını getiremeyen sayın Kaplan’ın gazetelere haber yaptırma alışkanlığını ciddiye almıyoruz.


On yedi aydır hiçbir konuda eleştiri yapmayıp verdiği vaatleri yerine getirmesi için destek olduğumuz sayın Kaplan’ın artık laf değil hizmet üretmesini bekliyoruz.


Aylardır Büyükşehirin proje ve finansmanını hazırladığı arıtma tesisi için yer tahsisini engelleyip Meclis üyelerimizi hizmeti engellemekle suçlamak kendisini kamuoyu önünde komik duruma düşürmektedir.


Bizler Koçarlı İçin çalışmaya devam edeceğiz.Sayın belediye başkanı Nedim Kaplan’ın en büyük seçim vaadi olan BORÇ ALMAMA, MÜLK SATMAMA konularında muhalif olmaya devam edeceğiz. Borç alarak Koçarlı’nın geleceğinin ipotek altına alınmasına muhalif olmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.