Belediyeden Ücretsiz İnternet Hizmeti

TEKNOLOJİ Haber Girişi : 16 Mayıs 2017 15:22
Belediyeden Ücretsiz İnternet Hizmeti
Koçarlı Belediyesi, Çakırbeyli mahallesinde ücretsiz internet hizmetini sunmaya başladı.
Koçarlı Belediyesi, Çakırbeyli  mahallesinde ücretsiz internet hizmetini sunmaya başladı. 
Koçarlı Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekleyerek, özellikle Pazar günü yoğunluk yaşayan Çakırbeyli mahallesinde vatandaşlar artık ücretsiz internet hizmetinden faydalandırıyor. 
Çakırbeyli'ye gelen vatandaşlar bundan böyle Çakırbeyli Meydanında ücretsiz internet kullanımı keyfini yaşayacaklar.
Koçarlı Belediyesi, günlük yaşamın en önemli ihtiyaçlardan biri haline gelen internet hizmetini, ilçenin organik köylü pazarının kurulduğu ve Pazar günleri yoğun kalabalık yaşayan Çakırbeyli mahallesinde geçtiğimiz haftadan itibaren ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı.  Bundan böyle Çakırbeyliye gelen tüm vatandaşlar Çakırbeyli meydanından "TC KOÇARLI BELEDİYESİ" wifi adresinden şifresiz ve ücretsiz olarak günün her saati, akıllı telefon, tablet veya taşınabilir bilgisayarlar üzerinden internet erişimine sahip olacaklar.

VATANDAŞIMIZ MAĞDUR OLMAYACAK
Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Ücretsiz Wi-fi Uygulamasının altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve ücretsiz internetin sağlandığını ifade ederek, "İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil etmekte. Biz sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, vatandaşlarımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internet bağlantısı ile tüm dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri için ilçemizde bulunan özellikle Çakırbeyli mahallesinde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgede ücretsiz internet hizmetini devreye aldık" dedi.
Çakırbeyli mahallesinde cep telefonlarının internet hizmetlerinden sağlıklı bir şekilde faydalanılmadığını, telefonların çekim kuvvetinin ihtiyaca cevap verecek derecede olmadığını da belirten Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, "bizde bunun üzerine vatandaşlarımızın mağdur olmaması için böyle bir hizmeti vermek istedik. Görüyoruz ki vatandaşlarımızda bu durumdan memnunlar" dedi.
Koçarlı Belediyesi'ne hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar,  ayrıca bu hizmetin yaygınlaşarak devam etmesini istediklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.