Bunu Demeye Yürek Lazım

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Eylül 2020 14:48
Bunu Demeye Yürek Lazım
CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın altyapı ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP Koçarlı  İlçe Başkanı Hasan Akın, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın altyapı ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Tıkla


Başkan Akın, açıklamasında “İlçemizde icraatı yok, lafı çok belediye başkanı yine altyapı üzerinden sözüm ona eleştiri yapmaya çalışıyor”dedi.


Açıklamasında basını aracılığı ile defalarca çağrı yaptıklarını dile getiren CHP Koçarlı  İlçe Başkanı Hasan Akın, “Ancak görülüyor ki iş yapmaya, taş üzerine taş koymaya gönlü olmayanın yüzüne ne söylerseniz kıymeti olmuyor.


Son iki rektörün de bildiği gibi bu soruna kökten çözüm için Aydın Büyükşehir Belediyesi ne gerekiyorsa, harfiyen, dakika atlatmadan yaptı. Kesin çözüm için gereken ileri biyolojik arıtma tesisi projesi altyapısını, en önemlisi de bütçesini ayırdı.


 DSİ geldi inceledi evet bu proje buraya olmalı dedi. Devletin Bakanlığı Üniversite acilen bu araziyi ASKİ’ye tahsis edin dedi. Dedi dedi de ne oldu, üniversite rektörü bakanlığı bile takmadı… “bana ne vermiyorum” dedi!..


Umurunda mı paşanın, milletimizin derdi?.. Ya da acaba birileri mi yıllardır üniversiteye vermeyeceksin dedirtti? İşte bütün bu soruların cevabı AKP yöneticilerinde. Bu bir samimiyet testi ise; çıkarsınız devletin malını, altyapı yatırımı için devletin kurumuna tahsis edersiniz ve sonra halep orda ise arşın burada dersiniz. Alın tahsis ettik yapın yatırımı dersiniz. Ama bunu demeye yürek lazım.


Korkmamak lazım… Ya da çıkıp, biz bu tahsisi engellemeyi bırakırsak, biliyoruz ki Büyükşehir bu sorunu derhal çözecek, bunun için, siyaseten, halka eziyet çektirdiğimizi bilmemize rağmen, işlere takoz olmuyoruz demeye, bir kerecik olsun cesaret etmek lazım… Bilmem anlatabildim mi?”sözlerine yer verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.