Çelik, basını ziyaret etti

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Temmuz 2019 11:55
Çelik, basını ziyaret etti
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, ilçenin yerel basını Koçarlı Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Çelik, Koçarlı Haber gazetesine yaptığı ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, basının toplumun adeta gözü ve kulağı olduğunu belirtti. Ziyaretlerinde, basın mensuplarıyla ilçe hakkında fikir alışverişinde bulunmanın kendisi için çok değerli olduğunu ifade eden Çelik, yerel basının ilçenin tanıtımında çok büyük katkısının olduğunu dile getirdi.

Tıkla


YEREL BASININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ


Gazetecilerin topluma hizmet bağlamında çok önemli bir yere sahip olduklarını ve her zaman toplum çıkarını gözeten kutsal bir meslek yaptıklarını söyleyen Çelik, “Toplumu aydınlatma konusunda gazeteciler çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Toplumun gözü ve kulağı olan gazeteciler, ilçede olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir. Gazetecilerin, görevlerini yerine getirirken, fedakarca çalıştıklarının bilincindeyiz. Basın mensuplarımızın çalışma şartlarının kolaylaştırılması, onlara gereken desteğin sağlanması toplum olarak hepimizin görevidir" diye konuştu.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.