CHP’nin 15 yıllık zulmünü yıktık

SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2020 11:09
CHP’nin 15 yıllık zulmünü yıktık
AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı'nda yapılan olağan kongrede güven tazeleyen mevcut İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı'da CHP'nin 15 yıllık zulmüne, Nedim Kaplan'ın başkanlığında son verdiklerini söyledi.

AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı'nda yapılan olağan kongrede güven tazeleyen mevcut İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı'da CHP'nin 15 yıllık zulmüne, Nedim Kaplan'ın başkanlığında son verdiklerini söyledi.

Tıkla


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Koçarlı İlçe Teşkilatı, yedinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Koçarlı'daki Ragıp As Parkı'nda düzenlenen kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim, İl Başkanı Ömer Özmen, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.


“MİLLETİN PARTİSİ”


Divan başkanlığını Milletvekili Mustafa Savaş'ın yaptığı kongrede, ilk sözü mevcut İlçe Başkanı İlyas Arslan aldı. Arslan, AK Parti'nin kurulduğu günden beri milletin partisi olduğunu söyledi. Siyasete ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladığını ve daha sonra ilçe başkanı olarak atandığını belirten Arslan, ilk kongresini yaptığını ifade etti. Emek isteyen bir görevi sürdürdüğünü belirten Arslan, "Yaptığımız görevin zahmetli ve emek isteyen bir iş olduğunu bilerek biz sahaya çıktık. Vekillerimizin, belediye başkanımızın ve il başkanımızın destek ve tecrübeleri ile bu yükü bugüne kadar kaldırdık çok şükür. Bundan sonra da kaldıracağımıza inanıyorum" dedi.


"SEÇİMDE KAZANAN KOÇARLI OLDU"


CHP'nin 15 yıldır Koçarlı halkına zulüm ettiğini iddia eden Arslan, "Adnan Menderes'in memleketinde ‘zulüm’ demek istiyorum, milletimize yapılan zulmü Belediye Başkanımız Nedim Kaplan'ın başkanlığında devirdik, yıktık. Hizmetleri görüyorsunuz. Başkanımız, seçim öncesinde 32 maddede açıkladığı hizmetlerini 40'a, 45'e çıkaracak. Anlaşılacağı üzere belediye seçiminde kazanan Koçarlı oldu" ifadelerini kullandı.


"HALKIMIZA NE YAPSAK, AZDIR"


Belediye Başkanı Nedim Kaplan da, Koçarlı'da zulmün 15 yıl değil, 40 yıl sürdüğünü savundu. 1980 ihtilalinin, bir milat olduğunu kaydeden Kaplan, "1980 ihtilalinden bugüne kadar yatırım almamış bir ilçenin belediye başkanı olarak konuşuyorum. Koçarlı'nın imarından kamusal yatırımlarına kadar, kamusal yatırımlarından belediye yatırımlarına kadar 1980 ihtilalinden beri yapılmamış. Günü geçiştirme, seçimi geçiştirme adına geçen bir 40 yıl var. Koçarlı'nın 40 yıldır almadığı hizmetleri alması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hizmetlerimizle, ilçemizin makus talihi değiştireceğiz. İlçemize, halkımıza ne yapsak, azdır" diye konuştu.

Milletvekilleri Savaş, Posacı, Erim ve Yavuz ise, Koçarlı halkının emrinde olduklarını dile getirdi.

 

TEK LİSTE


Konuşmaların ardından, İlyas Arslan başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. AK Parti Genel Merkezi’nin adayı olarak girdiği seçimde kullanılan oyların tamamını alan mevcut İlçe Başkanı Arslan, güven tazeledi. Arslan,1,5 yıl önce atandığı göreve seçilmenin mutluluğunu yaşadı.


YÖNETİM KURULU


Yönetim Kurulu ise Ali Şahin, Onur Yakan, İrfan Altındiş, Mustafa Şener, Engin Uygun, Mehmet Ekizler, Talip Konar, Seyhan Asar, Aylin Dağdeviren, Raşit Orakçı, Yalçın Güler, Emin Gümüştaş, Ramazan Avcı ve Ayşe Keskin’den oluştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.