ÇPL’de öğretmenleri kutladılar

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Kasım 2019 14:24
ÇPL’de öğretmenleri kutladılar
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Mustafa-Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesi öğretmenlerini ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın ziyareti sırasında okulda Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Arıkoğlu ile okul müdürü Ayhan Özel ve okul öğretmenleri de bulundu.

Tıkla


Kaymakam Çelik ve Başkan Kaplan okuldaki tüm öğretmenlere ve okul müdürüne tek tek çiçek takdim ederek günün anısına öğretmenlerle fotoğraf çektirdi.


“BİR GÜN İÇİN DEĞİL HER GÜN ÖNEMLİSİNİZ”


Ziyareti sırasındaki konuşmasında öğretmenlerin mesleğinin bir günle kutlanamayacak kadar kutsal ve önemi tartışılmaz olduğuna vurgu yapan Çelik, “Her mesleğin kendine göre önemi çok büyük ancak öğretmenlik mesleğinin önemi tartışılmaz. Bunları şimdi Öğretmenler Günü kutlamaları nedeniyle söylemiyorum. Biz birine bir şey öğrettiğimizde, bir şey kattığımızda ne kadar mutlu oluyoruz. Siz bunu her gün yapıyorsunuz. Kendinizle gurur duymanız gereken bir meslek yapıyorsunuz” dedi.


“OKULUN GERÇEK SAHİPLERİ ÖĞRETMENLERDİR”


Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Kaplan, “Bir okulda müdüründen öğrencisine kadar herkes geçicidir. Ancak öğretmen kalıcıdır. Bir okulun asıl sahibi öğretmenlerdir, sizler bu okulun gerçek sahiplerisiniz. Öğrenciler mezun olur gider, idareciler terfi ile, atama ile gider ancak aramızda 22 senedir görev yapan öğretmenlerimiz var. Öğretmenler olarak sizlerin yaptığınız iş yadsınamaz, çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler toplum için çok önemli” ifadelerini kullandı.





















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.