Diriliş Ertuğrul 44. bölüm fragmanı izle

MEDYA Haber Girişi : 28 Ocak 2016 19:47
Diriliş Ertuğrul 44. bölüm fragmanı izle
TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölüm fragmanı izle.

TRT 1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 3 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 44. bölüm fragmanı izle.

Tıkla

 



Noyan’ın mekânına yapılan baskın nasıl sonuçlar doğuracaktır?Tuğtekin, beklenmedik bir şekilde obaya dönüp her şeyi açıklamıştır.



Bu durum aynı zamanda uzun süreden beri iki oba arasında olan kırgınlıkları ve sürtüşmeleri sona erdirmiş, obada huzur hâkim olmuştur. Kayı ve Dodurga boyları arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma, Noyan’ın planlarını bozmuştur.

Bütün bu durumları ön gören Ertuğrul’un yeni hamleleri neler olacaktır? Noyan’ın mekânına yapılan baskın nasıl sonuçlar doğuracaktır?



Ertuğrul’un kervansarayda buluşacağı kişi kimdir? Ertuğrul’la buluşan kişinin getirdiği emanet nedir? Ertuğrul’dan hangi konuda yardım ister? Noyan’ı şok edecek olay nedir? Selcan, Banı Çiçek’ten nasıl bir istekte bulunur? Ertuğrul obaya kimi getirir? Rahman’ı kendisini bekleyen büyük tehlikeler karşında nasıl hareket edecektir? 

Diriliş Ertuğrul 44. bölüm fragmanı izle

TRT Haber Haberler Son Dakika Haberleri  |  Medya Haberleri

Kaynak : Trthaber.com.tr