Eğitim Öğretime Kermes Desteği

EĞITIM Haber Girişi : 24 Aralık 2019 11:31
Eğitim Öğretime Kermes Desteği
Eğitim Öğretime Kermes Desteği

Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu okul aile birliği tarafından okulun bazı ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kermes düzenlendi.

Tıkla


İlçe pazarında kurulan stantta gerçekleşen kermese Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Belediye Başkan yardımcısı, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.


Kermeste Okul aile Birliği ve öğrenci velileri tarafından yapılan çeşitli ürünler satışa sunulmak için sergilendi. Hazırlanan ev işi börek, tatlı ve yemekler cüzi miktarlarda satışa sunulurken, Koçarlılılar kermese ilgi gösterdi.


Okul Müdürü Turgay Aslan kermes ile ilgili yaptığı açıklamada, okul yararına kermes düzenlediklerini söyledi.


Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu okul aile birliği üyeleri ise “Amacımız öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak. Ayrıca bu kermesle birlik ve beraberliğimizi de göstermek istedik. Kermesimize katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştular.


Kermesten elde edilecek gelirin okulun daha iyi hale getirilebilmesi noktasında Okul Aile Birliği tarafından okula bağışlanacağını belirtildi.


Okul Aile Birliği üyeleri ayrıca, kermesin tüm gelirlerini okulun eksikleri için harcayacaklarını belirterek, “Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için ellimizden geleni yapıyoruz. Böyle etkinliklerin tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencileri kaynaştırıyor. Kermesimize destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Okul velilerimizin destekleriyle okul aile birliğimizin düzenlemiş olduğu kermesimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan Belediye Başkanımıza ve Belediye Başkan yardımcısına, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, öğretmenlerimize ve bütün velilerimize çok teşekkür ederiz” dediler.  














Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.