Esnaflarını unutmadı

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Haziran 2020 13:19
Esnaflarını unutmadı
Yeniköy mahallesi Muhtarı Yüksel Bıçakçı, mahallesinde hizmet veren kahvehane ve berberlere destek oldu.

Yeniköy mahallesi Muhtarı Yüksel Bıçakçı, mahallesinde hizmet veren kahvehane ve berberlere destek oldu.

Tıkla


Koçarlı ilçesinde Yeniköy Mahallesi Muhtarı Yüksel Bıçakçı, mahallesinde hizmet veren kahvehane esnaflarına çay ve şeker berberlere de kolonya hediye etti.


Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi   Koçarlı ilçesinde de kapalı olan kahvehaneler ve berberler, yeniden müşterilerine hizmet vermeye başladı. Yeniköy Mahallesi'nde faaliyet gösteren  kahvehane  ve berber esnafına, Muhtar Yüksel Bıçakçı'dan destek geldi. Bıçakçı, ziyaret ettiği esnaflara  çay, şeker ve kolonya hediye etti.


"ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"


Yeniköy mahalle Muhtarlığı olarak her zaman vatandaşının ve esnafının  yanında olduklarını belirten Bıçakçı, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı kahvehane ve berber esnaflarımız, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldı. 


İş yapamadıkları için ekonomik anlamda mağdur olan esnaflarımıza, muhtarlık olarak biz bir nebze de olsa destekte bulunmak istedik. İmkanlarımız ölçüsünde esnaflarımıza, çay,şeker ve kolonya dağıttık. Esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz" diye konuştu.
















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.