Fenerbahçeliler Derneği’nden kömür yardımı

GÜNCEL Haber Girişi : 08 Kasım 2021 13:01
Fenerbahçeliler Derneği’nden kömür yardımı

Aydın Fenerbahçeliler Derneği’nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür yardımı.

Tıkla

 

Aydın Fenerbahçeliler Derneği, kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara 20 ton kömür dağıtarak örnek bir davranışa imza attı.

 

Aydın’da geçtiğimiz yıl kurulan Aydın Fenerbahçeliler Derneği, Başkan Hayrettin Dincil, örnek bir davranışa daha imza attı. Bugüne kadar birçok örnek projeyi hayata geçiren Aydın Fenerbahçeliler Derneği, yaklaşık kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı.

 

Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve yönetim kurulu üyeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 20 ton kömür dağıttı. Aydın Fenerbahçeliler Derneği örnek davranışla takdir topladı.

 

“İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Başkan Dincil, “Fenerbahçeliler olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak istedik.

 

Bu anlamda yaklaşan kış mevsimi öncesi 20 ton kömür satın alarak bu kömürleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Emek ve destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Fenerbahçemize layık bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.