Geçim Sıkıntısından Kendi Sıkıntılarımızı Unuttuk

GÜNCEL Haber Girişi : 28 Nisan 2021 17:45
Geçim Sıkıntısından Kendi Sıkıntılarımızı Unuttuk

Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin, yaptığı açıklamayla şoför esnafının zor günler yaşadığını belirtti.

Tıkla

 

Başkan Şahin; Şoför esnafı olarak geçim sıkıntısından kendi sıkıntılarını unuttuklarını vurgulayarak, “Bilim kurulu üyeleri esnafın nasıl karnını doyuracağı hakkında da görüş bildirirlerse memnun olacağız”dedi.

 

Bedel ödeyenlerin maalesef yine esnafların  olduğunu vurgulayan Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin, “Son bilim kurulu kararı ile koronavirüs Covid-19  dan dolayı 17 gün eve kapanıyoruz. Bu süreçte temel ihtiyaçlarımızı nasıl  karşılayacağız.  Kredi Kartlarını ve borçları  kim nasıl yatıracak.

 

Devletimizden; Anayasanın 173. Maddesinde: “Devlet, esnaf ve sanatkarı koruyucu ve destekleyici tedbirleri alır” Hükmünün uygulanmasını ve çalıştırılmasını istiyoruz”dedi.

 

ÖDEMELER FAİZSİZ ÖTELENMELİ

 

Esnafların dayanacak gücünün kalmadığını da belirten  Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin,  “Özellikle dolmuşçu ve servisçi esnafımıza en azından temel ihtiyaçların karşılanması için 1000 TL hibe desteğinin devam ettirilmesi, yada akaryakıt desteği verilmesi. Tüm taşımacı esnafın bağkur, ssk, giderleri için gelir desteği sağlanmasına Kredi kartı ödemeleri faizsiz ötelenmesini bekliyoruz. 

 

Halk bankasından zor durumda olan esnaflarımız için 1 yıl ertelemeli sıfır faizli  can suyu kredisi verilsin ki esnaf nefes alsın. Bu kadar sıkıntıya değil esnaf hiç kimse dayanamaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun”dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.