Halk Kütüphanesi yeni yerinde kitapseverleri bekliyor

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ekim 2019 10:31
Halk Kütüphanesi yeni yerinde kitapseverleri bekliyor
Koçarlı İlçe Halk Kütüphanesi, taşındığı yeni yerinde öğrencilere ve kitapseverlere hizmet vermeye devam ediyor.

Yıllardır Koçarlı eski belediye binasının içinde hizmet veren Koçarlı İlçe Halk Kütüphanesi, belediye binasının tekrar eski yerine taşınmasının gündeme gelmesinden dolayı yeni yerine taşındı. İlçe Halk Kütüphanesi yeni yerinde öğrencilere ve kitapseverlere hizmet vermeye başladı. Eski yeri Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’nda olan İlçe Halk Kütüphanesi, Orta Mahalle Yunus Emre Sokak’a taşındı.

Tıkla


Kütüphaneyi verdiği hizmet aksamayacak şekilde hızlıca yeni yerine taşıdıklarını söyleyen yetkililer, Koçarlı’daki öğrenciler için yeterli, mütevazı bir kütüphane olduğunu aktardı. Öğrencilerin ve kitapseverlerin, yerinin değişmesine rağmen ilgisinin devam ettiği kütüphanenin özellikle de okul çıkış saatlerinden sonra öğrenciler tarafından ilgi gördüğü belirtildi.


"ULAŞILIR OLMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”


Kütüphanenin yeni yerinden ulaşımın da kolay olması açısından öğrencilerin memnun olduğunu dile getiren Koçarlı İlçe Halk Kütüphanesi Bedia Eskici, “Kütüphanemizi Cumhuriyet Meydanı’ndaki eski yerinden belediye binası yapılacağı için taşıdık. Şu anda yeni yerimizde öğrencilerimize ve kütüphaneden faydalanmak isteyen tüm Koçarlılılara hizmet veriyoruz. Bizim için vatandaşın kütüphanemize kolay ulaşması çok önemli. Yeni yerimizde bizim bu amacımız doğrultusunda seçilmiş bir yer. Okumak insanı güzelleştirir, bu yüzden de tüm vatandaşlarımızı diledikleri zaman kütüphanemize bekliyoruz” dedi.


















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.