Hane ve Mekanların Negatif Enerjilerden Arındırılması

Dünyada pek çok kültürde çağlardan beri enerjisel temizlikler yapılmakta. Tüm kültürleri incelediğinizde pek çok enerji temizliği yöntemine rastlayabilirsiniz.

 

Bir  mekanda huzursuzluk hissi, insanlar üzerinde bir ağırlık, çok fazla tartışma, çok fazla hastalıklar, uykusuzluk yada uyuduğunda kötü rüyalar görme yada çok aşırı uyuma isteği ile sürekli tekrar eden bunlardan biri bile varsa mekanda negatif enerji olabilir ve temizlik yapılması gerekir.

 

Peki bir mekanda negatif enerji olduğunu nasıl tespit ederiz şimdi size bu konu ile ilgili bir uygulama anlatacağım  cam bardak içerisine elma sirkesi koyuyoruz ve içerisine bir çay kaşığı tuz ilave edip karıştırıyoruz sirkeli bardağı mekanda insanların en az bulunduğu bölüme koyuyoruz ertesi gün aynı vakitlerde bardağı kontrol ediyoruz eğer bardak içerisinde hava baloncukları yoğunsa bu mekanın negatif enerjisinin yoğun olduğu manası ortaya çıkar..

 

Mekanda negatif enerjinin olma sebepleri nelerdir?

 

Kötü koku dağınık ve pis mekanlar negatif enerjiyi yoğunlaştırır.

 

Rutubet, çöplerin balkonlarda değilde hane içerisinde tutulması, hane içerisinde yaşayanların ibadetlerden ve kurandan uzaklaşması, haneye girerken selamsız girilmesi, hane içerisinde aynaların çok olması, küfür ve argo kelimelerin kullanılması, hamd edilmemesi ve isyankar olunması, banyo yapılan yere idrar bırakılması, gusülün geciktirilmesi, gelişi güzel hane içerisinde ekmek ve gıdaların kırıntılarını dökme ve üzerlerinde gezinme, gibi durumlar negatif enerji yoğunluğunu tetiklemiş ve artırmış olur..

 

Hanemizi negatif enerjiden nasıl arındırabiliriz?

 

Öncelikle yukarıda belitmiş olduğum davranışlardan ve problemlerden fertler kendilerini düzeltmeli ve eksiklikleri gidermelidir.

 

Şimdi sizlere negatif enerjiyi nasıl arındırabileceğimiz konusunda bir kaç yöntemden bahsedeceğim.

 

Başlamadan önce niyet edilmesi önemlidir. Enerjilerle çalışmanın ve yönlendirmenin en önemli şartı NİYETdir.

 

"Negatif enerjilerden evimi veya kendimi arındırmaya niyet ettim" demek yeterlidir.

 

Haftada bir kez dahi olsa evi veya mekanı sirkeli su ile silmek ve temizlemek etkili olacaktır. Bunun yanı sıra diğer uygulamalardan bahsedecek olursak

Güzel kokular ile evin enerjisini değiştirebiliriz en etkili kokular GÜL SUYU, MİSK, AMBER,UD, LAVANTA, ADAÇAYI, DEFNE dir. Bu kokuları bir fıs fıs şişesi içerisine suyla karıştırıp eve serpiştirebiliriz. Daha etkili olmasını isterseniz serpiştireceğiniz kokulu suyun üzerine 3 ayetel kürsi 1 Nas 1 Felak süresi okuyabilirsiniz.

 

Diğer bir uygulama ise mekan ve hanelerde buhur yada tütsü yakmaktır.

 

Bazı tütsü çeşitlerinden bahsedeyim sizlere

 

ADAÇAYI TÜTSÜSÜ

 

ÜZERLİK TOHUMU-AKGÜNLÜK-ÇÖREK OTU TÜTSÜSÜ

 

KURU DEFNE YAPRAĞI TÜTSÜSÜ

 

SANDAL AĞACI TÜTSÜSÜ

 

Yukarıda belirtmiş olduğum sandal ağacı hariç diğer uygulamaları bir kabın içerisine bitkisini koyup ateşte dumanının çıkmasını sağlayın ve hane içerisinde gezdirerek dumanın yayılmasını sağlayın, sandal ağacını direk yakıp ev içerisinde bir köşede tütmesini sağlayabilirisiniz.

 

Güzel günler dilerim..