İlk sözü, “Hayallerim bitti anne” oldu

YAŞAM Haber Girişi : 04 Temmuz 2018 11:11
 İlk sözü, “Hayallerim bitti anne” oldu
Oğlunun yoğun bakımda “Hayallerim Bitti Anne” sözlerine dayanamayan annesi oğlunun hayalini gerçekleştirdi.

Oğlunun yoğun bakımda “Hayallerim Bitti Anne” sözlerine dayanamayan annesi oğlunun hayalini gerçekleştirdi.

Tıkla

 

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası nedeni ile ağır yaralanan Oğuzhan Uygun tek hayalini ailesi gerçekleştirdi.

Koçarlı İlçesinde motosikletle gezmeye çıkan Oğuzhan Uygun ve arkadaşı Çetin Gürel hızla gelen otomobil çarptı. Çarpma sonucu sürüklenen gençler ağır yaralanmıştı.

Tek hayali güzel sanatlar lisesi sınavına girmek ve okumak olan Oğuzhan Uygun  dört gün kaldığı yoğum bakımda gözlerini açtığında ilk olarak “Hayallerim bitti anne” sözleri olmuştu.

Oğlunun hayalini gerçekleştirmek için harekete geçen anne Yasemin ve babası Ozan Uygun kurs hocası ve sınav komisyonu ile irtibata geçti. Oğlunun durumunu komisyona anlatan anne Yasemin uygun, oğlunun sınava girmesi sağladı.

Ailesinin sürprizi karşısında tek hayalini gerçekleştiren Oğuzhan Uygun(14)  sedyeyle geldiği sınavda piyona çaldı.

Anne babasına teşekkür eden Oğuzhan Uygun, “ Yaklaşık sekiz aydır bu sınav için hazırlanıyordum. Kurslar alıyordum. Üzücü bir kaza yaşadım. Tek hayalim bu sınava girebilmekti. Annem ve babam bu hayalimi gerçekleştirdiler. Bütün imkansızlıklara rağmen sınava girmemi sağladırlar. Anne ve babamı çok seviyorum” dedi.

Oğlunun tek hayalini gerçekleştirdiğinden dolayı mutluluğunu dile getiren Yasemin Uygun, “Oğlum uzun zamandır bu sınav için hazırlanıyordu. Çok üzücü bir kaza yaşadık. 3-4 gün yoğun bakımda kaldı. İlk gözlerini açtığında “Hayallerim bitti anne” sözleri oldu” dedi.

 Oğlunun bu sözlerine dayanamayan anne Yasemin Uygun, hocası ile  sınav komisyonu ile görüşerek oğlunun sedyeyle sınava girmesini sağladı.

Oğluna sürpriz yaparak hayallerini gerçekleştirmesini sağlayan  anne Yasemin Uygun, gözyaşları ile oğlunun sınavdan çıkmasını bekledi.  Özel Haber / Şener Alevci 









 



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.