İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Sinemada Stres Attı

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Ocak 2020 10:24
İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Sinemada Stres Attı
Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri birinci yarıyıl stresini sinemada attılar.


Tıkla

Okul yönetimi tarafından öğretmenleri ile birlikte Forum Aydın’da bulunan sinema salonuna giden öğrenciler “Sinema etkinliği” kapsamında Cinemaximum Sinema salonunda “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini izlediler.


KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER


Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Türk ve dünya halter tarihinin önemli isimlerinden Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu alan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmini izledi.


2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin bitişini sinema etkinliği ile kutlayan öğrenciler, yoğun bir dönemin sonunda dünya ve olimpiyat rekorları kıran Naim Süleymanoğlu'nun filmiyle keyifli bir gün geçirerek stres attılar. 


Öğretmenlerinin nezaretinde filmi izleyen öğrenciler, filmi çok beğendiklerini belirttiler.



FAYDALI BİR ETKİNLİK OLDU


Çocukları ve gençleri başarılara teşvik etmek için çalıştıklarını belirten öğretmenler “Naim Süleymanoğu, yaşantısı ve başarılarıyla hepimize insanın istediğinde her şeyi başarabileceğini göstermiştir. Onun bu örnek hayat hikayesi, birçok çocuğumuza rol model olacaktır. Bu film ile sporu gençlerimize sevdirmeyi  ve başarılı bir birey olmalarını amaçladık. Bu kapsamda öğrencimizi filmle buluşturduk. Hem geride kalan yarı yılın stresini attılar hem de öğrencilerimiz için faydalı bir etkinlik oldu” diye konuştular.  


TEŞEKKÜR ETTİLER


Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ise, etkinliğin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı öğretmenlerine teşekkür ettiler.



Haber: Cemal YILDIRIM

 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.