İyi Parti Kongreye Gidiyor

SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2020 11:04
İyi Parti Kongreye Gidiyor
İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek 23 Mart Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Koçarlı Ek Hizmet binası Kongre Salonunda gerçekleştirecekleri olağan kongrelerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek 23 Mart Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Koçarlı Ek Hizmet binası Kongre Salonunda gerçekleştirecekleri olağan kongrelerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Tıkla


23 Mart Pazartesi günü İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak ilk büyük olağan kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade eden İYİ Parti İlçe Başkanı Zülfikar İstek, kongrede yeniden aday olduğunu ifade etti. Şu anda başka bir adayın olmadığını da ifade eden Başkan İstek, kongreye tek aday olarak gitmesi bekleniyor” ifadelerini kullandı.


 İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongre hazırlıklarını tamamlandığını da ifade eden Başkan Zülfikar İstek; “Göreve geldiğimiz günden itibaren arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız başarılı çalışmaları devam ettirebilmek ve hatta daha da başarılı olmak adına, yeni oluşturacağımız yönetim kurulumuzla birlikte, Koçarlı  İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine tekrar talip oluyorum” dedi.


 “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK”


Kongre ve adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Mevcut İlçe Başkanı Zülfikar İstek; “ İYİ Parti Koçarlı  İlçe Teşkilatımızın kurucu üyesiyim. Türkiye çapında teşkilatların yeniden yapılanma sürecinde, İYİ Parti Genel Başkanımız ve cesurlar hareketinin öncüsü Sayın Meral Akşener’in teveccühü ile İlçe Başkanı olarak görevlendirildim, ve genel merkezimizin takdiri ile yeniden aday gösterildim.  Göreve geldiğim günden beri İlçe teşkilatımız, İl Başkanımız, İl teşkilatımız ve üyelerimizle birlikte var gücümüzle çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz”dedi.


“İLÇE KONGREMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”


Başkan İstek, gerçekleştirilecek İYİ Parti İlçe 1. Olağan kongresine davette bulunarak; “23 Mart 2020 Pazartesi günü kongremizi yapacağız. Göreve geldiğimiz günden itibaren arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız başarılı çalışmaları devam ettirebilmek ve hatta daha da başarılı olmak adına, yeni oluşturacağımız yönetim kurulumuzla birlikte, Koçarlı İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine tekrar talip oluyorum. Kongreye katılacak çok değerli delegelerimiz, bu kutsal görevi tekrar bizlere verirlerse, Koçarlı’mızın, Aydın’ımızın ve Türkiye’mizin daha İYİ olması için üstün bir çalışma içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. Kongremiz bir demokrasi şöleni içerisinde geçecektir. Kongre sonunda netice ne olursa olsun, kazanan Koçarlı’mız olsun, Kazanan Türkiye olsun, Kazanan İYİ Partimiz olsun”  diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.