Kaplan’ın Büyükşehir Belediyesine Adaylığı Heyecan Yarattı

GÜNCEL Haber Girişi : 13 Şubat 2022 22:07
Kaplan’ın Büyükşehir Belediyesine Adaylığı Heyecan Yarattı
Vatandaşlar, “Bu ilçe Başbakan çıkarmış. Birçok yerde Koçarlı'lı bürokratlarımız var. Kaplan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olması bize gurur verir”deyerek destek verdiler.

2019 yerel seçimlerinde Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Nedim Kaplan, ilçeye yaptığı yatırımlarla Aydın genelinde övgü ile söz ediliyor.

Tıkla

 

2024 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde Ak Partinin Aydın Büyükşehir Belediyesini adaylığı için kulislerde ismi geçen Nedim Kaplan’ın aday gösterilmesi yüksek görünüyor.

 

Geçtiğimiz aylarda Aydınpost yazarı Ahmet Gözen’in röportajında “Aydın ilinin abisi” ve geçtiğimiz günlerde Meclis Üyesi Yaşar Dirik’in “Aydın'ı yükseklere ancak Nedim Kaplan taşır" sözleri ilçede heyecan yarattı.

 

Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın Büyükşehir Belediyesine adaylığı ilçede konuşulurken vatandaşlar, “Bu ilçe Başbakan çıkarmış. Birçok yerde Koçarlı’lı bürokratlarımız var. Koçarlı İlçesi Nedim Kaplan sayesinde birçok yatırım aldı.

 

Uzun yıllardır yapılmayan yatırımlar yapıldı. Her gittiğimiz ilçelerde Nedim Kaplan ismini övgüyle duyuyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Koçarlı’nın çocuğu olması bize gurur verir” diyerek adaylığını desteklediler.

 

Ak Parti Meclis Üyesi Yaşar Dirik’in ses gazetesine yaptığı açıklaması ise şu şekilde;

 

NEDİM KAPLAN İÇİN "BÖYLESİ YÜZ YILDA BİR GELİR" DEDİ

Koçarlı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında, ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. İlçeye belediye hizmet binası kazandıran Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ı, Meclis Üyesi Yaşar Dirik, "Koçarlı başkan gördü. Böylesi yüz yılda bir gelir" sözleriyle övdü.

 

Koçarlı'da 2019 yılında yapılan yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'ndan belediye başkanlığına seçilen AK Parti'li Nedim Kaplan, seçim öncesi halka söz verdiği yeni belediye hizmet binası projesini gerçekleştirdi. Başkan Kaplan'ın girişimleri sonucunda, tüm maliyeti İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanan ve bir bölümünde İlçe Emniyet Amirliği'nin de faaliyet gösterecek şekilde inşa edilen yeni binanın yapımı tamamlandı. Belediye birimlerinin taşınmaya başladığı yeni binada, belediye meclisi de ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından, sosyal medya hesabından meclis toplantısına ilişkin fotoğrafları paylaşan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, bu ayki meclis toplantısını, yeni belediye binasında yer alan meclis salonunda yaptıklarını belirterek, "Hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

 

"KOÇARLI AYDIN'IN YÜKSELEN YILDIZI"

 

Kaplan'ın paylaşımı, çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Yorum yapanlar arasında, Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Yaşar Dirik de yer aldı. Dirik, Kaplan’ı "Koçarlı'mıza her şeyin en yenisi yakışır. Koçarlı başkan gördü. Böylesi yüz yılda bir gelir. Koçarlı Aydın'ın yükselen yıldızı. Sıra Aydın'da. Aydın'ı yükseklere ancak Nedim Kaplan taşır" sözleriyle övdü.