Kaplan Tebrikleri kabul etti, “Durmak Yok Çalışmalara Devam” dedi

SİYASET Haber Girişi : 14 Ocak 2019 15:36
Kaplan Tebrikleri kabul etti, “Durmak Yok Çalışmalara Devam” dedi
Kaplan Tebrikleri kabul etti, “Durmak Yok Çalışmalara Devam” dedi

AK Parti'nin Koçarlı Belediye Başkan adayı Nedim Kaplan, geçtiğimiz hafta sonu adaylığının, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ tarafından resmi olarak açıklanmasının ardından, vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Tıkla


AK Parti İlçe Başkanlığında partililer ve vatandaşlar ile buluşan Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Herkesle tek tek tokalaşarak Kaplan tebrikleri kabul etti.


 “Vakit Koçarlı Vakti” diyerek partililere ve vatandaşlara seslenen AK Parti'nin Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, “Tüm kademelerimizle, dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da kendimizi Koçarlıya adayarak inşallah beraber kazanacağız. Hep birlikte çalışacağız. Bu anlamda tüm Koçarlılı hemşerilerimin her zaman desteğine ihtiyacım olacak. Durmadan çalışacağız, çalışmalarımız gece gündüz demeden devam edeceğiz.  Allah utandırmasın" diye konuştu.

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.