Karateciler Madalyaya Doymuyor

SPOR Haber Girişi : 26 Şubat 2018 10:20
Karateciler Madalyaya Doymuyor
Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı, her gittiği turnuvadan eli boş dönmüyor.

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı, her gittiği turnuvadan eli boş dönmüyor.

Tıkla

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı öğrencileri Aydın Atatürk kapalı Spor salonunda düzenlenen 2017-2018 Yılı Okullar arası Aydın Karate İl birinciliği müsabakalarında KATA ve KUMİTE dallarında 7 Altın, 2 Gümüş ve 3 Bronz olmak üzere 12 madalya kazanarak Koçarlı’yı ve Okullarını en iyi şekilde temsil ederek başarılarına yenilerini eklediler.

HEPSİ DERECEYE GİRDİ

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Aydın Karate takımı ayrıca ilçeyi en iyi şekilde temsil etmeye devam ederken, geçtiğimiz ay ise 13-14 Ocak 2018 tarihinde Denizli’de düzenlenen 29 İlden 670 Sporcunun katıldığı İller arası Karate turnuvasına, 5 sporcu ile katıldı.

5 sporcunun hepside girdikleri müsabakalardan elleri boş dönmeyerek toplamda 6 madalya kazandılar. Katıldıkları yarışmada KATA ve KUMİTE dallarında 2 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük kazanarak başarılarından vazgeçmediler.  

Karate Antrenörü Hüseyin Yıldız tarafından çalıştırılarak turnuvalara ve yarışmalara hazırlanan karateciler, başarılarıyla göz doldurmaya devam ederken, Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı Koçarlı'nın gururu oldular.

ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Antrenör Hüseyin Yıldız, yetiştirdiği öğrencilerin başarısının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “öğrencilerim her turnuvada göğsümüzü kabartıyor ve derece alarak çalışmalarının hakkını veriyorlar. Öğrencilerimi tebrik ediyorum ve daha çok antrenmanlı günler diliyorum” dedi.

Aldıkları başarıda kendilerine destek olanlara da teşekkür eden Hüseyin Yıldız,  “Bize her zaman destek veren Koçarlı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne çok teşekkür ederim. Öğrencilerimi de başarılarından dolayı kutluyorum” diyerek kendilerinin kocaman bir aile olduğunu ve Halk Eğitim bünyesindeki Karate çalışmalarına yeni üyeleri beklediklerini ifade etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.