Kaymakam Çelik, muhtarlara plaket verdi

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Nisan 2019 15:06
Kaymakam Çelik, muhtarlara plaket verdi
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, 2014-2019 yılları arasında görev yapan muhtarlarla yaptığı toplantıda bir araya gelerek plaket ve Teşekkür Belgesi verdi.

Görev yaptığı süre boyunca muhtarlarla çalışmasından çok memnun olduğunu ifade eden Çelik, “5 yıl geldi geçti, çok kısa bir zamandı. Bu zaman zarfında çok memnun kaldığımı ve mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Ben her zaman size değer verdiğimi düşünüyorum, vermeye de devam edeceğim. Muhtarlık önemli bir kurum, önemli bir müessese. Biz muhtarlığı gözümüz, kulağımız olarak görüyoruz. Bunu her yerde dile getirmeye çalışıyoruz. Çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Kıymetinizde azalan hiçbir şey yok, tam tersine artıyor. Burada da tüm muhtarlarımıza plaket vermek üzere toplandık. Plaketin anısı var, maddi değeri olmasa bile manevi değeri var. Size değer verdiğimizin bir göstergesi olarak hizmetleriniz için teşekkür belgesi veriyoruz. Her muhtarımızın mahallesi için elinden gelenin daha fazlasını yaptığını düşünüyorum. Emek ve niyet anlamında her muhtarımızın kendisiyle yarıştığını düşünüyorum” dedi.

Tıkla


“MAKAM VE MEVKİLER GELİP GEÇİCİDİR”


Yeni dönemde görev yapmayacak muhtarlara ayrıca teşekkür eden Çelik, “Kendi isteğiyle bırakan muhtarlarımız var, onlara teşekkür ediyorum. Bırakmalarını biz istemezdik tabi ki ama kısmet böyleymiş. Onlara muhtarlık görevine adeta bir ömür verdikleri için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda aday olup da halkın teveccühünü tekrar kazanan muhtarlarımızı da tebrik ediyorum. Tekrar aday olarak seçime giren arkadaşlara da ‘sağlık olsun’ diyorum. Makam ve mevkiler gelip geçicidir, önemli olan geride kalben ne bıraktığınızdır. Geride bıraktıklarınızla anılıyor olmanız bir sermayedir, bu sermaye çocuklarınıza bile geçer. Bugün sadece bir nokta koymayacağız. Bugün hatıra anlamında Teşekkür Belgesi ve plaket takdimi yapacağız. Zaten devam eden arkadaşlarımızla bir süre yeniden çalışacağız. Kendi isteğiyle emekli olan veya tekrar seçilmeyen arkadaşlarımıza her zaman kapımız açık. Amiyane tabirle ‘Öküz öldü, ortaklık bozuldu’ gibi bir durum söz konusu olamaz. Sizler benim dostumsunuz. Nihai olan da dostluğun devam etmesidir” diye konuştu.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”


Toplantıda birlikte çalışmanın öneminden bahseden Koçarlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gündoğan Mahallesi Muhtarı Hanife Kırkuşu, “5 yıl boyunca birlikte görev yaptık. Acısıyla tatlısıyla 5 yılı geride bıraktık. Hepimiz iyi anlaştık, bundan sonraki dönemde görev yapacak muhtarlarımızla da iyi anlaşacağımızı umuyorum. Bu bir dostluktur, bir yarıştır. Sayın Kaymakamımız sayesinde bir Muhtarlar Derneğimiz oldu. Bu derneği de hep beraber Sayın Kaymakamımızın desteğiyle 5 yıl içinde daha da güçlendireceğimize inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz her zaman buradayız, bize ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Kaymakam Çelik geçmiş dönemde görev yapan muhtarları tek tek tebrik etti ve muhtarlara plaket ve Teşekkür Belgelerini takdim etti. Toplantı sonunda Kaymakam Çelik tüm muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 
























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.