Kaymakam Ersin Tepeli , görevine başladı

GÜNCEL Haber Girişi : 29 Temmuz 2020 10:37
Kaymakam Ersin Tepeli , görevine başladı
Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Koçarlı Kaymakamlığı'na atanan Ersin Tepeli, görevine başladı.

 Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Koçarlı Kaymakamlığı'na atanan Ersin Tepeli, görevine başladı.

Tıkla


Elazığ/Keban Kaymakamlığı'ndan Koçarlı Kaymakamlığı'na ataması yapılan Ersin Tepeli, ilçedeki görevine başladı.  


ERSİN TEPELİ KİMDİR?


Ersin Tepeli Kadirli'de doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Kadirli'de tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.


Mezun olduktan sonra İçişleri Bakanlığında Uzman olarak görev yaptı. 2008 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Mülkiye Teftiş Stajı Çerçevesinde Ulukışla ve Niğde'de bulundu. Düziçi İlçesinde Kaymakam Refikliği stajının ardından Adana’nın Aladağ ve Antalya’nın Demre ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.


Yurt Dışı yabancı dil programı çerçevesinde bir yıl süreyle Almanya'nın Baden Württemberg Eyaletine bağlı Schwaebisch Hall kentinde bulundu ve Federal Almanya Cumhuriyetinin Kamu Yönetimi yapısını inceledi. İçişleri Bakanlığı'nın 2011 yılı kararnamesi ile Tufanbeyli Kaymakamlığına atandı.


Tufanbeyli Kaymakamlığı görevini tamamladıktan sonra   2013-2015 yılları arasında Çağlayancerit Kaymakamı olarak görev yaptı.


2015-2018 yılları arasında Şırnak İli İdil İlçesi Kaymakamı olarak görev yaptı. İdil Kaymakamlığı yaptığı dönem içerisinde aynı zamanda İdil Belediye Başkanlığı ve Sırtköy Belediye Başkanlığı görevlerini de yürüttü.


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.


Evli ve 2 çocuk babası olan Kaymakam Tepeli 2 yıldır Keban Kaymakamı olarak görev yapmaktaydı.

 
















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.