Kaymakam Tepeli, Vatandaşları Uyardı

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2021 08:28
Kaymakam Tepeli, Vatandaşları Uyardı
Kaymakam, ev ziyaretleri konusunda vatandaşları uyardı.
Kaymakam Tepeli, koronavirüsle mücadelede ilçe halkından destek istedi.

Tıkla



Yetkililerin tüm ikazlarına rağmen Kovid-19 vakalarında artışın yaşandığına dikkati çeken Tepeli, " Son zamanlarda ev ortamında ve aile arasında bulaştırma oranı hızla yükselmektedir.
Virüsün yayılma hızını azaltmak için ev ziyaretlerini lütfen erteleyelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Sevdiklerimizi korumak ve için her hal ve şartta her ortamda maske-mesafe ve temizlik kuralına titizlikle uyalım." ifadelerini kullandı.


İçişleri Bakanlığınca kısıtlamasının uygulandığı Koçarlı İlçesinde denetimler devam ediyor. Vatandaşların ve esnafların alınan tedbirleri uyup uymadığı kontrolü ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Komşu ve akraba ziyaretlerinin yapılmaması konusunda uyaran Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli,  Pandemi tedbirleri doğrultusunda gösterdiğimiz bunca gayret ve çabanın asıl amacı Koçarlı’lı kardeşlerimizin sağlığını korumaktır. Halkımızın desteğine  ihtiyacımız var. Sağlık çalışanlarımızın fedakarca yaptığı mücadeleye biz de 'Maske-Mesafe-Temizlik' konularında konulan kurallara titizlikle uyarak destek verelim.


Birlikte mücadele edersek virüsü yeneceğiz. Bize güç verin, destek olun. Siz hemşehrilerimize güveniyoruz. Bununla birlikte kısıtlama sürecinde ev ziyaretlerinden de ısrarla kaçınmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.