Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNCEL Haber Girişi : 04 Mayıs 2021 18:10
Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul’da yaşayan Kıbrıs gazisi Koçarlı’da son yolculuğuna uğurlandı.

Tıkla

 

Hayatını kaybeden ve memleketi Aydın’ın Koçarlı ilçesinde toprağa verilmesi vasiyet eden Kıbrıs gazisi, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Lütfi Aktaş, getirildiği memleketi Koçarlı ilçesinde düzenlenen askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

Koçarlı ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nden olan ve yaklaşık 15 yıldır İstanbul’da yaşayan 68 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kıbrıs Gazisi Lütfi Aktaş, yaşlılığın verdiği rahatsızlıklardan dolayı hayatını kaybetti.

 

Kıbrıs Gazisi Lütfi Aktaş’ın ölümü ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Gazi Lütfi Aktaş için Yeniköy Mahallesi Meydanı’nda askeri tören düzenlendi.

 

Askeri Tören Mangasının katılımı ile düzenlenen Askeri törene İlçe Kaymakamı Ersin Tepeli, Belediye Başkanı Nedim Kaplam, İlçe Garnizon Komutanı Arifcan Azizo, Emniyet Müdürü Ahmet Kotan, Aktaş ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yeniköy Mahallesi Muhtarı Yüksel Bıçakçı da katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lütfi Aktaş’ın cenazesi, Yeniköy Mahalle mezarlığında toprağa verildi.